TenBrzydki 237 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) 1. Nick: Quattro 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 22 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: hmm mam lecz mam znim mały problem raz działa raz nie " żyje własnym życiem" xD 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Quattro/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imię Dawid pochodzę z woj. Śląskiego zainteresowania: wędkarstwo, hodowla gołębi pocztowych - tak wiem dla większości to dziwne :D :D większość osób z serwera i sieci powinno mnie kojarzyć a jeśli ktoś chciałby się więcej dowiedzieć to zapraszam na pw :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc w pilnowaniu serwera 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:3672890 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Pracuje systemem trzy zmianowym tak więc na serwie różnie ale na pewno 3 h dziennie dam radę być 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak już wyżej pisałem pracuje na trzy zmiany tak więc raz jestem rano raz popołudniu a raz wieczorem 13. Staż w Counter-Strike 1.6: hmmm na pewno 3 lata ale ile dokładnie to już się zagubiłem w liczeniu a nie będę strzelał :D 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 10 Października 2016 przez Quattro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 na tak byłem juz tutaj adminem/opiekunem wiek doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Akurat nad Toba sie nie musze zastanawiac:) Witam w druzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi