MisterrrA 0 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Nick: 4782.RWPW (nie zauważyłem i nie zmieniłem po banie za ss powinien być Mist3rA) Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:||| Zostales zbanowany! ||| Nick: 4782.RWPW ||| Steam ID: STEAM_2:0:1204752740 ||| Powod: AimBot ||| Nalozono: 10.10.2016 - 19:21:01 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygas Serwer: CS:GO MODLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/4881.html Chciał bym odwołać się od tego bana ponieważ dostałem go za to ze strzeliłem 3 głowy z rzędu kiedy mój celownik właśnie się znajdował na głowach przeciwników i mam nadzieje że admin poniesie konsekwencje swojej niekompetentności bo to jest przesada że po niecałych 3 minutach gry można dostać bana za aima. Dziekuje i pozdrawiam Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 13 Października 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Admin został powiadomiony i ma 24h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Proszę o UB dla tego gracza ;) wszystko sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi