Zygus 2 413 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) 1. Nick:Zygus 2. Imię:Marcin 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon:Jest 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa):Będzie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zygus/31.186.82.184:27691/ ...;Wiem porażka :x 8. Parę słów o sobie **:NIe chce mi się ciągle pisać to samo.Mam na Imie Marcin interesuje się piłką nożna i sportami walk.Więcej o mnie tutaj----->http://forum.cs-classic.pl/topic/47614-szybka-rekturacja-na-admina-deathrun-16/ 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Ponieważ jest syf na serwerze i wszędzie odpały co nie daje sobie pograć. 10. STEAM_ID**: NIe posiadam.Nie będę bulił 50 zł wole poczekać do świąt na promocję ;d 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-1,30h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dr: 15-21 Ww: 10/11-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Edytowane 10 Października 2016 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 minusy: -GT, -Mało grasz na FFA prawie w ogóle Cię nie widzę, -Masz już admina, więc trochę mało będziesz miał czasu na FFA, -Czemu edytowałeś podanie ? :P Plusy: +Masz już admina i jakieś doświadczenie, pytanie jak duże :P PS: Czekamy na podania szczególnie od bywalców FFA, a nie przelotnych graczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No to zacznij grać, proszę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi