GoPe 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Siemanko dzisiaj tj 10-03-2013 ok godziny 23:00 ostatecznie padła strona serwerowni 3mod Tutaj link i ss Radzę nie klikać ponieważ rozwala antywirusa!!!! Link: SS: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 hahaha , chciał bym tak umieć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Haha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Można wejść na strone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 TeD nie!... I weź sprawdz PW. Można wbić, nic się nie dzieje. Mam eset NOD 32, nic mi się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 A jak już wszedłem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Weź nic to nie robi Terrorka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 http://prizmo1.unixstorm.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Co niby GoPe >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Lipa gope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hmm? Menu Start -> Wpisz w szukaj "mrt" bez cudysłowi -> Zatwierdź i postępuj według kroków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Fajnie, ja sie bawie literkami latam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Inaczej , mój to rozumowania to to że admin chciał skończyć z Tamtą siecią ustawił index i zabronił wejścia w kod żródłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 "Radzę nie klikac" Chodzi o nie klikać jak już będziecie na stronce Ponieważ h@ (3mod'a) padł antywirus i zaczelo mu sie tam coś dziac Ogolnie nic wam nie grozi Tylko strona główna padła "forum" Amx sklep i inne działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
define 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 @GoPe ale ty jesteś kurwa pierdolnięty to mam być włam ? zajebali index.html i js hahahha włam na całego antywirusa rozjebało ? tobie chyba dupsko rozjebało skoro gadasz takie śmieci idioto! . Nie no stary rozpierdala mnie twój profil tak się znasz a chuja wiesz lamusie . Zapraszam !!! Cs-Rabka Prizmo hack !! Dowody!!! Rozsyłajcie dalej!!!! http://speedy.sh/xqZFq/Pictures.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
define 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam wczoraj miało zdarzenie włamanie na 3mod.pl został wykradziony klucz licencyjny . Po dogłębnej analizie plików nie tylko to zostało wykradzione prizmo h@ cs-rabka dokonał się tego czynu . Zdjęcia zostaną jutro zgłoszone na policje a IP winowajcy zostanie ujawnione przez hosting . Na fotkach przedstawiany jest wgrany plik który nie był jedynym bo było ich bardzo dużo . Z serwerów cs zostały wykradzione paczki modów po czym można poznać patrząc na foto z amxbans i serwerem cs-rabki . Dodatkowo zmieniał metodę płatności w sklepie automatycznym na API z pukawki , wygląda na to iż pukawka udostępni policji potrzebne dane więc się wszystkiego dowiecie Możliwe że jeszcze dziś . Foty !! http://speedy.sh/xqZFq/Pictures.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Hahahahaha o lolz . ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Hehhe wiem kto to zrobił na 100% nawet logo jest tej osoby ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No i co z tym związanego? Zamykam bo to idiotyzm^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi