MisterrrA 0 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam Dnia 12.10.2016 r. o godz. 18:05 otrzymałem bana za wh i chciał bym prosić o ub. Nie wiem czy administracja tego serwera uwzięła się na mnie czy co ponieważ każdego dnia dostaje co najmniej 1 bana, a to za aima, wh lub ss. Mam nadzieje że administracja pogodzi się z tym że gram jak gram (nie jakoś super) ale skoro dostaję bany to najwidoczniej dla nich gram bardzo dobrze. Jeśli nie dostanę ub to nie będę płakał ponieważ mam już dość pisania co dziennie prośby o ub. Serwer: CS:GO MOD NIck: Mist3rA Wycinek z konsoli: ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Mist3rA ||| Steam ID: STEAM_2:0:1204752740 ||| Powod: WallHack ||| Nalozono: 12.10.2016 - 18:04:17 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wyga Dziękuje za odczytanie i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterrrA 0 Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 sorry za 2 takie same wiadomości ale wyswietlalo mi sie komunikat ze nie moge dodac tematu i i probowalem kilka razy dlatego dodalo 2 tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Duplikat, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi