MisterrrA 0 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Witam Dnia 12.10.2016 r. o godz. 18:05 otrzymałem bana za wh i chciał bym prosić o ub. Nie wiem czy administracja tego serwera uwzięła się na mnie czy co ponieważ każdego dnia dostaje co najmniej 1 bana, a to za aima, wh lub ss. Mam nadzieje że administracja pogodzi się z tym że gram jak gram (nie jakoś super) ale skoro dostaję bany to najwidoczniej dla nich gram bardzo dobrze. Jeśli nie dostanę ub to nie będę płakał ponieważ mam już dość pisania co dziennie prośby o ub. Serwer: CS:GO MOD Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/5399.html NIck: Mist3rA Wycinek z konsoli: ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Mist3rA ||| Steam ID: STEAM_2:0:1204752740 ||| Powod: WallHack ||| Nalozono: 12.10.2016 - 18:04:17 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wyga Dziękuje za odczytanie i pozdrawiam :) Edytowane 13 Października 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Admin został powiadomiony i ma 24h na rozpisanie dema. Edytowane 12 Października 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Więc tak Opiekun mnie poinformował co i jak. Chciałbym szczerze przeprosić MisterrrA i poprosić o ub dla niego. Edytowane 13 Października 2016 przez Black Hunter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Gracz dostaje ub. //Proszę wszystkich adminów o bycie bardziej uważnymi przy banowaniu za wh. Jeżeli nie jesteście pewni to róbcie ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi