sonia1234 25 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Hej. Co myślicie nad wjazdem na serwer(oczywiście metina :D) jakąś ekipką z cs-classic jak kiedyś, kto jest chętny(Pod postem lub PW ) to jak się uzbiera parę osób to coś spróbujemy znaleźć i fajnie pograć :D. @Edit: Kolor :D Edytowane 12 Października 2016 przez -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Myślę, że nie wiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Były już takie pomysły na serwerze bodajże Prestiamt2 czy Antaris i z tego co wiem ludzie się umawiali, a potem i tak grali na własną rękę. Lub też duzo ludzi się wpisywalo a koniec końców grało ich garstka. Tak więc lepiej skompinować sobie własną ekipę (pewną) znajomi czy coś i z nimi grać. :P Oczywiście to tylko moja opinia, nie każdy musi się z nią zgadzać. :) @edit. A i jeszcze jedno na rynku narazie nie ma jakiegoś fajnego serwera, godnego uwagi. :C Edytowane 12 Października 2016 przez DuNg3()N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Na Prestiamt2 zostałem praktycznie sam ;) Nie podobał mi się bo bugi, często off itp. ale jak mamy grać to gramy a nie :D Ja mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 trzeba poczekać na balmore lub antarisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi