R0dr1g3z 57 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: @R0dr1g3z2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: Szyberek (kosmal)4. Steam_ID oskarżonego: Zapomniałem zapisać ale powinniście mieć jego SID w Bansie5. Data i godzina zdarzenia: Godziny nie pamiętam ale było to dzisiaj6. Mapa: ba_jail_minecraftparty_v67. Opis sytuacji: Slay z powodem "nie możesz wyjść z GRa na Survivalu"8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): DEMKO i wkleję zasady zabawy które są ważne w tej sprawie: 1. CT zajmuje GunRooma. 2. Kiedy Terrorysta strzeli w Strażnika, Strażnik ma prawo go zabić. Nigdzie w zasadzie zabawy nie ma napisane, że MUSZĘ przebywać w GR tylko, że CT zajmuje to pomieszczenie. Odsyłam do tego TEMATU gdzie większość piszę, że nie trzeba przebywać w ZAJĘTYM pomieszczeniu. Wszystkie warunki do zabicia Vandala zostały spełnione. Strzelił we mnie (strażnika) czyli posiadałem pełne prawo żeby go zabić. Mimo to ja zostałem zabity przez Guarda a Vandal został zrespiony. W dalszej części demka słychać też zdziwienie KonWoya i Vandala, ponieważ zdziwili się czemu zaszła taka sytuacja. Mimo wszystko później KonWoy powiedział, że mogłem zabić Vandala bo strzelał we mnie. 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 44:08-44:20 - spotkanie z Vandalem 44:35 - Slay przez kosmala @Edit 1. CT zajmuje gunroom czyli w nim przebywa.2.jeżeli do Ciebie strzela masz prawo go zabić, ale nie jeśli wtedy gdy ty sobie spacerujesz po mapie.FD to FD a sv to sv. Co ma FD do tego? 1. Przeczytaj temat który stworzyłem. Mogę przebywać w GR ale nie MUSZĘ. 2. Nigdzie w zasadach zabawy nie ma napisane, że NIE MOGĘ sobie spacerować po mapie. Ryzykuję życiem i to jest mój wybór. To jest survival i przetrwa najsilniejszy. Tylko CT nie może zaczynać walczyć, może tylko oddać. Edytowane 13 Października 2016 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 1. CT zajmuje gunroom czyli w nim przebywa. 2.jeżeli do Ciebie strzela masz prawo go zabić, ale nie jeśli wtedy gdy ty sobie spacerujesz po mapie. FD to FD a sv to sv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratatata koniec swiata 48 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dobra gościu, nie mam już do Ciebie słów - ale widać gimnazjum szaleje, bo jak nie ma napisane to nie obowiązuje. Nie wszystko jest napisane w regulaminie, chyba nie chciałoby Ci się czytać regulaminu z 3k znaków? Mówiłem Ci, że Micase napisał taką samą skargę która została odrzucona przez Queen, ale najwidoczniej klapki na oczach robią swoje. Nie zamierzam więcej z Tobą pisać, bo twój poziom jest szczerze mówiąc żałosny z mojej strony tyle, żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zajmowanie pomieszczenia, a SV to dwie inne rzeczy na SV każdy CT ma być w GR pod !zabawa wydaje mnie się, że powinno pisać o tym, odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi