Arard 61 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Sytuacja z dzisiaj - gdzie mój przeciwnik spartolił akcje wbicia mi noża w plecy xD https://youtu.be/k59gJ1G5wmA 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Zdarza się i tak. :P Dużo razy widziałem już takową sytuację xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 rpsa z niego niestety nie będzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Ile razy miałem takie akcje :D Zawsze w porę obracałem się w stronę przeciwnika haha xd a potem czytam te komentarze z płaczem :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nie ma tego na demku - ale ten sam koleś kilka rund wcześniej od wh oskrażał - bo na shifcie z mac10 go dziabłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Też miałam takie FAILE :D najlepsze było po tym wszystkim jak chat był zawsze roześmiany :D Chociaż mi nie było do śmiechu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi