rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nick: rewox Powod rezygnacji: Praca, brak czasu, taern Cos od siebie: Rezygnuję w sumie tylko do dopełnienia formalności, bo i tak z wami zostaję jako ubt. Przenoszę swoją pracę do domu i mimo, że pracuję na komputerze nie mam za dużo czasu wbijać. W pracy grać w csa nie mogę, jedynie coś porobić na przeglądarce. Obecnie również gra w taern mnie skłoniła po części abym zrezygnował. Grać będę i nie zamierzam opuścić serwera, tylko bez sensu bym zabierał miejsce bardziej aktywnym aspirantom na to stanowisko, skoro mogę mieć flagi z poziomu ubt a nie admina. Dzięki za szansę, mam nadzieję, że nie zawiodłem. Do zoba na serwerze! //Rezygnuję tylko z admina odd2. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Powodzenia , zagladaj czasmi ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 praca z Tobą to był zaszczyt dla mnie ! Powodzenia ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pilnuj działu ub bo pewnie jeszcze nie raz ub będziesz musiał mi dawać :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pilnuj działu ub bo pewnie jeszcze nie raz ub będziesz musiał mi dawać :D Jak będziesz grał na jednym nicku to Cię nie będą banować :P Flagi przełożone na UBT. Do zobaczenia :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi