vabastian 169 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No więc tak Mam komputer stacjonarny i podczas wymiany obudowy okazało się ze mam 2 kości ramu po 2 GB każda. Natomiast mój system Windows XP odczytuje jako 2 GB łącznie. I teraz moje pytanie czy da się to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Poczytaj ile dany system obsługuje max pamięci i będziesz wiedział. 32 bitowy XP widzi do 3.25GB ram [w niektorych wypadkach tylko 2gb] Chcesz aby więcej widział? Zmień na 64 bitowy system. Edytowane 16 Października 2016 przez Creizi Monki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi