Marina. 1 405 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Kolejną osobą do zadawania pytań jest Czas na zadawanie pytań do piątku! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) [P] co tam [P] nominujesz mnie jako nastepnego ok? Edytowane 21 Października 2016 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 [P] Siemka [P] Co tam? [P] Jak Ci sie gra na DR? [P] Nie klnij mi tam! [P] Chciales pytan to masz :D [P] Wystarczy bo nie lubie pytac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ziemia do Liska :) [P] Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [P]Elo [P]Co tam? [P]Jak zdrówko ? [P]Spodziewałeś sie mnie tutaj xd [P]Czemu zawsze bocisz na dd2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) [P] Siema mordo ruda :D [P] Jak tam życie się wiedzie ? [P] Ile kurczaków już upolowałeś ? [P] Masz jakąś lisiczkę już ? czy jeszcze w rui nie są żadne ? [P] Jak tam szkoła ? [P] Tak w ogóle Cieszysz się że zadaje Ci pytania ? [P] Lubisz Sasa ? [P] Lubisz od czasu do czasu wypić coś mocniejszego ? Tak do odcięcia ? [P] Sportowy tryb ? [P] Data urodzenia ? oblać wypadałoby kiedyś. [P] Dobra, nie mam zamiaru Cie męczyć :D [P] Trzymaj się tam :guma: Edytowane 18 Października 2016 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 [P] Siema[P] Dalej tak bocisz?[P] Jak tam gra, sportowcu?[P] Jaką pozycję zajmujesz?[P] Umiesz tańczyć?[P] Twoje odkrycie muzyczne roku? xD[P] Co tak mało snapujesz?[P] A jak szkoła?[P] Jakie plany na przyszłość?[P] Co kupisz za swoją pierwszą prawdziwą wypłatę?:V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Cześć młody :zolw: [P] Skąd pomysł na nick? (ten obecny) [P] Jak się miewasz? [P] Zadymka here? [P] Jakbyś miał 500 zł to na co byś je teraz wydał? [P] Jakaś nutka co ostatnio wpadła Ci w ucho? [P] Co zmieniłbyś na tej sieci? [P] Jakieś plany odnośnie sylwestra/wakacji? Myślę, że to będzie na tyle, trzymaj się, z duchem! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jest moja mordeczka :wub: [P] Hej pijus :P [P] Jak się miewa Twoje zdrówko? [P] Cieszysz się, że za niedługo się widzimy? [P] Jak zdasz prawko to jedziemy gdzieś? [P] Zjadłbyś teraz kebaba? [P] Chciałbyś mieć swój własny traktor? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Jesteś w stanie opisać siebie w trzech słowach? [P] Jakie plany po skończeniu szkółki? [P] Zostajesz na Podkarpaciu czy uciekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 [P] Co tam?[P] Nie spodziewałeś się mnie tu :D ? [P] Czego tak na codzie ucichłeś ?[P] Masz auto? Jeśli tak to jakie, jeśli nie jakieś byś chciał.[P] Najładniejsza dziewczyna z forum? :D[P] Będziesz na coda na opiekuna startować? :D[P] Jakie szkoły aktulanie skończone? [P] Jakie szkoły w planach? O ile jakieś :D [P] Szklanka jest w połowie pusta czy w połowie pełna? [P] 2+6x6-2=? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Cześć młody :zolw: [P] Jak tam prawko?[P] Jesteś w liceum czy technikum? [P] Na jakim kierunku/profilu? [P] Dalej studia czy od razu praca? [P] Kupujesz tą hondę? xD [P] Słyszałem, że jak bd w Warszawie to pijemy :D Ja --> :szampan:<-- Ty [P] W skali od 1 do 10 jak bardzo mnie nie lubisz? xDD [P] Chciałbyś coś tu zmienić? [P] Może jakieś wyższe stanowisko? [P] Ulubione piwo? [P] Ulubione danie w chinolu? [P] Ulubiony rodzaj kebaba? [P] Chinol vs mak vs kfc vs subway vs inne random marki [P] Jeżeli ja jestem Łukasz, a to Paweł i jesteśmy na sb w tym samym czasie lub postujemy w tym samym temacie to jakie są matematyczne szanse na zadymkę? [P] Papatki here [P] Nie jestem ostatni lol Edytowane 21 Października 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 [P]Jaki kolejny Nick? [P]Czemu tak często je zmieniasz? [P]Zmienny jak kobieta? [P] Lubisz mnie? [P]Czemu? [P]Jak znalazłeś się na sieci? [P]A jak na forum? [P]:ninja:? [P]Czm chciałeś dużo pytań? [P]Nudzi ci się? [P]Aż tak bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 no hej fiki :* [P] Lubisz mnie? [P] Kiedy kolejny raz będziesz orał pole? [P] Ile was w tym hollandzie siedziało; 5? XD [P] Jaki kolejny nick? [P] Love here? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi