Rowl 0 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) AD Greater Mark of Attack Damage +0.95 attack damage aktualna cena : 102 IP Greater Glyph of Magic Resist +1.34 magic resist aktualna cena : 102 IP Greater Seal of Armor +1 armor aktualna cena : 102 IP Greater Quintessence of Attack Damage +2.25 attack damage aktualna cena : 512 IP AP Greater Mark of Magic Penetration +0.87 magic penetration aktualna cena : 205 IP Greater Glyph of Magic Resist +1.34 magic resist aktualna cena : 102 IP Greater Seal of Armor +1 armor aktualna cena : 102 IP Greater Quintessence of Ability Power +4.95 ability power aktualna cena : 512 IP AD - Fizyczne obrażenia (Attack Damage) AP - Magiczne obrażenia(Ability Power) Pewnie wiele osób uzna ten poradnik za niepotrzebny ale sam pamiętam jak zaczynałem grę i szukałem uniwersalnych run pod ap i ad i nic nie mogłem znaleźć , więc myślę że może się komuś przydać :) Edytowane 17 Października 2016 przez Rowl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi