polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Proponuję w dziale UB, po zamknięciu tematu z powodem "Zbanowany" do automatycznej wiadomości "Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty." dodać informację, że jest szansą dla zbanowanych. Więcej info pod tym linkiem: http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/?hl=%2Bszansa+%2Bzbanowanych. Próbowałem na szybko znaleźć ten temat, a zajęło mi to parę minut zanim go odkopałem...Ja wiedziałem o istnieniu tego tematu, a zbanowani gracze, wśród których są też nowi użytkownicy...? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Po prostu przeniosłem do go działu Prośby o UB i odświeżyłem, a dodatkowo zaktualizowałem temat Szeregowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi