polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Proponuję w dziale UB, po zamknięciu tematu z powodem "Zbanowany" do automatycznej wiadomości "Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty." dodać informację, że jest szansą dla zbanowanych. Więcej info pod tym linkiem: http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/?hl=%2Bszansa+%2Bzbanowanych. Próbowałem na szybko znaleźć ten temat, a zajęło mi to parę minut zanim go odkopałem...Ja wiedziałem o istnieniu tego tematu, a zbanowani gracze, wśród których są też nowi użytkownicy...? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Po prostu przeniosłem do go działu Prośby o UB i odświeżyłem, a dodatkowo zaktualizowałem temat Szeregowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi