Ivan 20 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 1.Twój Nick:Ivan 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.03.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): To raczej ty mi daj demo i pokaż gdzie ja ci czitowałem 6.Opis sytuacji:GRam i nagle ban za "czity" ... Jak tak daj demko Zbanowałeś bez podstaw więc domagam się dowodów czyli demka chociażby : Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 http://speedy.sh/CjCCj/ivan.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 BEZ UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi