Ivan 20 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 1.Twój Nick:Ivan 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 11.03.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): To raczej ty mi daj demo i pokaż gdzie ja ci czitowałem 6.Opis sytuacji:GRam i nagle ban za "czity" ... Jak tak daj demko Zbanowałeś bez podstaw więc domagam się dowodów czyli demka chociażby : Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 http://speedy.sh/CjCCj/ivan.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 BEZ UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi