Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na początku otwieram rekrutację na zastępcę.Ta osoba zajmowałaby się głównie sprawami forum i zgłaszaniem mi rzeczy do poprawy. Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość AMXX (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Raczej wolałbym podania osób grających na serwerze. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: DiamentowY :* Wiek: 20 Ile czasu dziennie możesz poświęc serwerowi: Na forum jestem codziennie, na serwer mogę wejść wieczorem w razie potrzeby. Staż na serwerze: Z 100h może będzie. Powiem wprost mało grałem na FFA Ale serwer często stał pusty więc nie był z kim pograć. STEAM: Mam, link kiedyś podawałem na sb a teraz nie jestem na kompie więc nie sprawdze Znajomość AMXX (1-10): Postawy moda znam. W razie czego poproszę o pomoc kogoś z opiekunów innych serwerów. Myślę że 4,5/10. Można się jeszcze nauczyc Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Nigdy się tym nie zajmowałem więc może być problem, jednak jak potrzeba to też mogę się nauczyc Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Tak, miałem wlasny serwer Ale z powodu małego zainteresowania odpuscilem Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, miałem kilkukrotnie administratora serwerów 1.6 Dlaczego akurat Ty: I tu pojawia się problem, bo każdy uważa że do niczego się nie nadaje, wszyscy potrafia tylko hejtowac a 3/4 z nich nawet nie umialo by serwera odpalić i chociaż w połowie odpalić. Taka jest niestety prawda, ludzie dużo mówią a jak przyjdzie co do czego to chetnych nie ma. Wiem to z doświadczenia. Ludzie mówią, pisze podania dla rangi,nic nie umie, a prawda taka że sami przyjmujecie ludzi którzy dopiero się uczą. No cóż to chyba tyle na ten temat. Nie będę się rozpisywal bo i tak zostanę zhejtowany, ale cóż takie życie. :) Pozdrawiam, diamencikk :) @Edit Ale jak wcześniej grałem to był często pusty :) Edytowane 18 Października 2016 przez DiamentowY :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ten serwer nie jest pusty od ponad 2 tygodni Uprzedzę każdego na zaś 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Imię: Kuba / Jakub Nick: QubaS Wiek: 28 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: hmm no poświęcam obecnie 2 h - 4 h zależy od dnia Staż na serwerze: jestem na forum od 2014 r., a na serwerze FFA grałem jeszcze przed rejestracją myślę, że ok 3 lata będzie :) STEAM: nie posiadam Znajomość AMXX (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 0 - ale uczę się szybko, więc awaryjnie jakby coś trzeba to pewnie dam rade :) Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Kiedyś jakieś 12 lat temu jak się grało jeszcze w 1.3 i 1.5 csa Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Jestem adminem FFA Dlaczego akurat Ty: Hmmm mam czasu więcej chyba niż każdy tutaj i nie uciekłem z tonącego okrętu jak FFA szło na dno, jestem cały czas :) Fajerwerków nie wprowadzę, ale postaram się jak tylko będę potrafił ogarnąć to i owo :) 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Imię: Kuba / Jakub Nick: QubaS Wiek: 28 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: hmm no poświęcam obecnie 2 h - 4 h zależy od dnia Staż na serwerze: jestem na forum od 2014 r., a na serwerze FFA grałem jeszcze przed rejestracją myślę, że ok 3 lata będzie :) STEAM: nie posiadam Znajomość AMXX (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 0 - ale uczę się szybko, więc awaryjnie jakby coś trzeba to pewnie dam rade :) Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Kiedyś jakieś 12 lat temu jak się grało jeszcze w 1.3 i 1.5 csa Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Jestem adminem FFA Dlaczego akurat Ty: Hmmm mam czasu więcej chyba niż każdy tutaj i nie uciekłem z tonącego okrętu jak FFA szło na dno, jestem cały czas :) Fajerwerków nie wprowadzę, ale postaram się jak tylko będę potrafił ogarnąć to i owo :) Zapraszam na PW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi