Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Na początku otwieram rekrutację na zastępcę.Ta osoba zajmowałaby się głównie sprawami forum i zgłaszaniem mi rzeczy do poprawy. Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość AMXX (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Raczej wolałbym podania osób grających na serwerze. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Imię: Mateusz Nick: DiamentowY :* Wiek: 20 Ile czasu dziennie możesz poświęc serwerowi: Na forum jestem codziennie, na serwer mogę wejść wieczorem w razie potrzeby. Staż na serwerze: Z 100h może będzie. Powiem wprost mało grałem na FFA Ale serwer często stał pusty więc nie był z kim pograć. STEAM: Mam, link kiedyś podawałem na sb a teraz nie jestem na kompie więc nie sprawdze Znajomość AMXX (1-10): Postawy moda znam. W razie czego poproszę o pomoc kogoś z opiekunów innych serwerów. Myślę że 4,5/10. Można się jeszcze nauczyc Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): Nigdy się tym nie zajmowałem więc może być problem, jednak jak potrzeba to też mogę się nauczyc Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Tak, miałem wlasny serwer Ale z powodu małego zainteresowania odpuscilem Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak, miałem kilkukrotnie administratora serwerów 1.6 Dlaczego akurat Ty: I tu pojawia się problem, bo każdy uważa że do niczego się nie nadaje, wszyscy potrafia tylko hejtowac a 3/4 z nich nawet nie umialo by serwera odpalić i chociaż w połowie odpalić. Taka jest niestety prawda, ludzie dużo mówią a jak przyjdzie co do czego to chetnych nie ma. Wiem to z doświadczenia. Ludzie mówią, pisze podania dla rangi,nic nie umie, a prawda taka że sami przyjmujecie ludzi którzy dopiero się uczą. No cóż to chyba tyle na ten temat. Nie będę się rozpisywal bo i tak zostanę zhejtowany, ale cóż takie życie. :) Pozdrawiam, diamencikk :) @Edit Ale jak wcześniej grałem to był często pusty :) Edytowane 18 Października 2016 przez DiamentowY :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Ten serwer nie jest pusty od ponad 2 tygodni Uprzedzę każdego na zaś 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Imię: Kuba / Jakub Nick: QubaS Wiek: 28 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: hmm no poświęcam obecnie 2 h - 4 h zależy od dnia Staż na serwerze: jestem na forum od 2014 r., a na serwerze FFA grałem jeszcze przed rejestracją myślę, że ok 3 lata będzie :) STEAM: nie posiadam Znajomość AMXX (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 0 - ale uczę się szybko, więc awaryjnie jakby coś trzeba to pewnie dam rade :) Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Kiedyś jakieś 12 lat temu jak się grało jeszcze w 1.3 i 1.5 csa Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Jestem adminem FFA Dlaczego akurat Ty: Hmmm mam czasu więcej chyba niż każdy tutaj i nie uciekłem z tonącego okrętu jak FFA szło na dno, jestem cały czas :) Fajerwerków nie wprowadzę, ale postaram się jak tylko będę potrafił ogarnąć to i owo :) 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Października 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Imię: Kuba / Jakub Nick: QubaS Wiek: 28 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: hmm no poświęcam obecnie 2 h - 4 h zależy od dnia Staż na serwerze: jestem na forum od 2014 r., a na serwerze FFA grałem jeszcze przed rejestracją myślę, że ok 3 lata będzie :) STEAM: nie posiadam Znajomość AMXX (1-10): 9 Znajomość FTP(wgrywanie map , pluginów [1-10]): 0 - ale uczę się szybko, więc awaryjnie jakby coś trzeba to pewnie dam rade :) Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Kiedyś jakieś 12 lat temu jak się grało jeszcze w 1.3 i 1.5 csa Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Jestem adminem FFA Dlaczego akurat Ty: Hmmm mam czasu więcej chyba niż każdy tutaj i nie uciekłem z tonącego okrętu jak FFA szło na dno, jestem cały czas :) Fajerwerków nie wprowadzę, ale postaram się jak tylko będę potrafił ogarnąć to i owo :) Zapraszam na PW 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi