RomantykNLO 140 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) 1. Nick:Cripi*2. Imię:Dawid3. Wiek:154. Znajomość AMX (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Cripi%2A/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **:Po raz któryś piszę te podanie, nie chcę mi się już rozpisywać XD To tak w skrócie, mam na imię Dawid mam 15lat mieszkam w Działdowie i gram w nożną :)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Tutaj też w skrócie napiszę, nie zawsze jest admin by móc ogarnąć serwer, a wiadomo, że jak wchodzę, a admina nie ma, to gdybym ja dostał tą posadę to by był :p I w ogóle fajnie być adminem XD10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Mam, ale nie korzystam11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Nie wiem, 1 około czasami może dłużej. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):14-17, 20-24(napisałem 24, ale to tylko jak mi się chcę i nie jestem zmęczony, czyli np. w weekendy)13. Staż w Counter-Strike 1.6:4lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak I jeszcze chciałbym coś dopowiedzieć do mojego GT. Są w nim dziury dosyć wyraźne, ale czasami wracam do domu o 17 i już nie chcę mi się w ogóle kompa włączać, muszę też ogarnąć swoje sprawy. Jeśli rangę dostanę, GT będzie lepsze(nie chodzi mi tylko o rangę), bo jak mam tego admina to toksycznych graczy usunę, a bez to co ja mogę? Nic. Wercia -_- Piszę te podanie 4 raz nie będę za każdym razem się rozpiswyał... Przeczytaj dokładnie co napisałem Edytowane 18 Października 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jestem na nie ze względu na GT podbij godzinek i będzie lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Tak pół na pół -GT nie powala na nogi -Mało o sobie napisałeś Jeżeli pograsz więcej, zobaczysz jakie będą godzinki :p EDIT. Pierwszy raz widzę twoje Podanie,wiec spokojnie. Czytałam twoje podanie bardzo dokładnie,nie martw się :) Edytowane 18 Października 2016 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Jestem na nie-Gt -Fajne podanie Niestety nie uważam że z GT rzędem jeden dzien w tygodniu masz szanse i z 100 minutai na serwie. Edytowane 18 Października 2016 przez Miechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) 1 dzień aktywności w tygodniu wyklucza cię z automatu Napisałeś, że będziesz mógł poświęcać "1" czasu ale pytanie brzmi 1 co? xd Ogólnie jestem na NIE. Piszesz już kolejne podanie a nie widać praktycznie żadnej poprawy od ostatnich prób. Edytowane 18 Października 2016 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Niestety ale jestem na Nie -GT porażka mimo prosb domella nic nie zmienił się twoje zaangażowanie - słabe podanie - piszesz ze wracasz do domu późno i nie chce C się kompa odpalac i że masz sprawy prywatne. To po co podanie składasz skoro nie masz czasu na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Popraw aktywność. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi