Złota Owca 624 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Siema ludzie. Mam problem, nie mogę wbić na serwer. Wyskakuje mi informacja ze nie wejdę bez modelu vipa dla ct, ktory to powinien się automatycZnie pobrać podczas próby wejścia na serwer. Pomóż mi ktoś. Ale o to chodzi że w models ani w player tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Usuń pliki z dd2 i pobiorą się od nowa. @edit Ale to ciągle pliki z serwera xD ewentualnie poczekaj na jednego z opiekunów, zapytaj o link i wgrasz ręcznie. Edytowane 19 Października 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas33345 68 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) http://www14.zippyshare.com/v/YLWCorpV/file.html Zawartość rozpakowywujesz do folderu cstrike_downloads (jeśli masz wersje steam), bądź cstrike, cstrike_polish , ewentualnie valve (jeśli masz wersję non-steam). Edytowane 19 Października 2016 przez lukas33345 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Widziałem, że grasz już na serwerze. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi