Semi 1 260 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Już zrezygnowałem do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wgl nie pokazuje Twojego nicku jak sprawdzam ile masz godzin. Jestem na nie z tego właśnie powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Na Tak : -Grałes kiedyś i z tego co pamiętam ogarniałeś Swietnie -Dorób reklamy -Wiecej graj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 na tak - zrob reklamy - popraw obecnosc na forum i w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Sory ale nie. byłeś kiedyś potem sobie poszedłeś i wróciłeś i od razu chcesz admina... na FFA nie widziałem cię ani razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jak narazie na NIE : - Punkt 10 = Brak odpowiedzi. - Punkt 11 = Reklamy. Wogóle cię nie widziałem na FFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 nie widać sie na FFA .. na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NARAJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi