klaudia758 45 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 1. Funkcja (Admin, Strażnik):Admin 2. Nick:Klaudia :D3. Imię:Klaudia4. Wiek:175. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/10 6. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10):9/10 7. Mikrofon(Tak/Nie):TAK8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/klaudia%20%3AD/193.33.177.87:27051/9. Opisz siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nazywam się Klaudia, chciała bym zostać adminem ponieważ widzę jak zachowują sie inni gracze w czasie gdy nie ma admina na serwerze i chciała bym to jakoś ogarnąć ale nie mam takiej możliwości :p :)10. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: około 2-3 godziny dzienie w tygodniu a w weekendy dłużej 12. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): dni robocze-16-18 weekendy- nawet czasem cały dzień13. Staż w grze Counter Strike 1.6: z 6 lat14. Czy byłeś już administratorem?(Nie podajemy linków): tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jestem na Tak Ogarnia Często jest na serwie Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Och Klaudio, co ja mam z Tobą zrobić.. Ok zróbmy tak, dostaniesz okres próbny (czyli strażnika) na 7dni, jeżeli Twoja aktywność będzie ok to pomyślimy nad adminem :) Jeżeli to Ci odpowiada to zapraszam na PW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi