Miechu 683 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Chciałbym wprowadzić nowość do kącika i postanowiłem że będę pisać o Was.Każda osoba która chce żebym napisał coś o niej(piosenka, wiersz, opowiadanie, etc) niech zgłasza się w tym temacie.Jeśli chcesz aby tekst był np. : piosenką to napisz to przy zgłaszaniu się.Czas wykonania może się różnić gdyż zależy on od tego jak szybko zbiorę informacje oraz jaki użytkownik to będzie.Czas wykonania piosenki jak i opowiadań jest dłuższy niż wiersz.Informacje będę zbierał o użytkownikach w miarę samodzielnie.Pracę będą wchodzić na forum w poniedziałek, środę oraz piątek.Otrzymanie lajka ode mnie pod postem w tym temacie oznacza dodanie twojego zgłoszenia.Zgłoszenie o następną prace można dawać najwcześniej tydzień po wykonaniu poprzedniego zgłoszenia.Im więcej zgłoszeń tym większa motywacja. Zapraszajcie znajomych z forum do pisania zgłoszeń. Edytowane 5 Listopada 2016 przez Miechu 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Zgłaszam się! Dawaj wiersza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dajesz wierszyk o mnie :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To o mnie też możesz wiersz trzasnąć :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Zgłaszam się! Dawaj wiersza Riasu kica po serwerze, Co za prędkość ja nie wierze. Król hopania, lecz nie znany, Na Death Runie daje bany. Moderuje nasze forum, Warny już na kontach stoją. Jeden report i pracuje, Nasze posty wymazuje. Jego praca, tak potrzebna Aż i Queen w fotelu siedła. Karol patrzy na to z góry, I wnet łata wszytkie dziury. Prawda taka, Rias kochany, Trzyma w ryzach wszelkie bany. Prawo mądrze egzekwuje, Ale wiedzy... mu brakuje. Co opiekun może nie wie, A ja powiem teraz szczerze. Kumpel z niego pierwsza klasa, Pozdrowionka dla Riasa. Proszę. Zastosowałem kilka zwrotów z gwary śląskiej oraz z staropolszczyzny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Zgłaszam się XDDD Wierszyk jak można :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jestem ciekawa co tam napiszesz ;3 Zgłaszam :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Napisz historię mojego dalszego życia :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ciekawy jestem co na mnie znajdziesz :P Zgłaszam się i poproszę piosenkę CHWALEBNĄ z fajnym bitem! :guma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Czekam na wiersz! :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Chciałabym piosenkę zaśpiewaną i zagraną na gitarze przez Devila.. ale jak się nie da to poproszę wierszyk :wub: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wierszyk here 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wierszyk poproszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 577 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 to i ja wierszyk z ciekawości ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ale masz zgłoszeń, cóż dokładam i swoje - zgłaszam się. (wierszyk) ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A napisz jakiś wierszyk mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zgłaszam się(wiersz) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Poematy pisze @Miechu . Zgłaszam więc swą obecność, czekając na kupę śmiechu. Wierszyk chętnie przyjmę :guma: Edytowane 24 Października 2016 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anunnaki 2 412 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jestem ciekawy co napiszesz o Zygusiu XD Zgłaszam się :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kinga mi kiedyś obiecała o mnie wierszyk, nie ma.. ciekawe jak mnie wkręcisz w to skoro mnie nie znasz ale pisze sie na to z ciekawości ;) machnij mnie tam gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zgłaszam się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Też się zgłaszam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Byłem sceptycznie nastawiony do twoich pomysłów o których nic nie powiedziałeś ale to mi się podoba. Zgłaszam się :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Wiem, że już napisałeś o mnie xD Zgłaszam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jak wszyscy to ja też :v Zgłaszam się XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi