Zygus 2 407 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) 1. Nick:Zygus 2. Imię:Marcin 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon:jest 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa):Na razie nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zygus/31.186.82.184:27691/ 8. Parę słów o sobie **:Nie będę nonsto pisał tego samego jak nic o mnie nie wiecie to sprawdźcie sobie last podanie.A tak to jestem Osoba z poczuciem humoru.Pykam se w cs oraz fife mobile 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Ponieważ wgl rzadko widać admina w godzinach południowych i 3 odpałów lata sobie na ffa co mnie irytuje aż się grać odechciewa. 10. STEAM_ID**:- 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dr 16-21 Ww 11-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak @Qubas jak nie zauważyłeś przy steam jest - co świadczy o tym ,ze nie posiadam :v a jak chcesz samych stemowców to życzę ci powodzenia w znalezieniu ich ;d Edytowane 22 Października 2016 przez Zyguś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Za Marcina mogę ręczyć, że jest świetnym adminem i zna się na swojej robocie. DR ogarnia cały czas, a tutaj też gra i myślę, że na spokojnie może pilnować te 2 serwery. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Moim zdaniem same plusy są,i nadaję się na to stanowisko.Ogarnie na pewno dwa serwy i da sobie radę. Powodzonka Marcin :D :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jestem na TAK! Potrzeba nam adminow na wczoraj :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 tak dobre gt, wiek, doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Jestem na TAK! +zna się na rzeczy +gra +itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Ok, zapraszam na PW. Okres próbny :) Edytowane 24 Października 2016 przez QubaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi