aver 1 488 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 [member=JayMcKenzie] [P] co tam [O] Okej jest [P] nominujesz mnie jako nastepnego ok? [O] Niestety nie, tak sie nie stanie panie jaymakenzi @VORDEN [P] Siemka [O] cześć [P] Co tam? [O] Okej, skonczylem praca wiec chwila relaksu ;d[P] Jak Ci sie gra na DR? [O] Dobrze, tylko zabijaja mnie i sie denerwuje, przez co uzywam przeklenstw[P] Nie klnij mi tam! [O] Ja nie klne[P] Chciales pytan to masz :D [O] Dziękuje, to miło ze poswieciles chwile czasu :D[P] Wystarczy bo nie lubie pytac. Pozdro [O] Pozdrawiam ciebie i twoja siostre. [member=DiamentowY :*] [P] Siema [O] Witam serdecznie u mnie [P] Spodziewasz się spamu? [O] Szczerze? to tak[P] Kiedy urodzinki? [O] W wakacje[P] Jakie plany są weekend? [O] Spontan raczej [P] Czy mnie lubisz? [O] Nie bo ci odpierdala @Wercia. [P]Elo [O] Elcio[P]Co tam? [O] Okej, pije wisnie jabłko i kebaba[P]Jak zdrówko? [O] Nie narzekam, chodz w sumie wyczywam kolumbijski katar[P]Spodziewałeś sie mnie tutaj? [O] Szczerze? to tak[P]Czemu zawsze bocisz na dd2? [O] Ja boce? chyba ty, zawsze padasz jak mnie spotkasz[P]Jakaś dziewoja na oku jest :p ? [O] Jest, powiem ci w zaufaniu ze az 4[P]Lubisz mnie chociaż? [O] Lubie[P]Dobra chyba juz koniec co? [O] A może nie?[P]Albo ze wolisz jeszcze kilka pytan [O] Za dużo młoda damo dałas xd[P]Czemu jesteś dla mnie taki wredny? [O] Wredny jestem jak nie ma baraniny[P]Nie wiem co jeszcze wymyśleć xd [O] Zabawic trzeba sie[P]Dobra zwijam xd [O] Już?[P]Elo chytrusie XD [O] Udanej nocy a może nawet romantycznej [member=Sasquatch] [P] Siema mordo ruda [O] Siema wstydliwa kapusto [P] Jak tam życie się wiedzie ? [O] Powoli [P] Ile kurczaków już upolowałeś? [O] Oj nie chcesz wiedziec [P] Masz jakąś lisiczkę już ? czy jeszcze w rui nie są żadne? [O] Co cie to interesuje zia? :D [P] Jak tam szkoła? [O] Nie narzekam [P] Tak w ogóle Cieszysz się że zadaje Ci pytania? [O] Jasne, tylko bardziej mogłbys sie postarac [P] Lubisz Sasa ? [O] Lubi gogoogog [P] Lubisz od czasu do czasu wypić coś mocniejszego ? Tak do odcięcia ? [O] Nie, alkohol mnie nie interesuje [P] Sportowy tryb? [O] Kebab i byle do nastepnego [P] Data urodzenia ? oblać wypadałoby kiedyś. [O] Sierpien [P] Dobra, nie mam zamiaru Cie męczyć :D [O] Nie no [P] Trzymaj się tam :guma: [O] Piąteczka @Esme [P] Siema [O] O hej[P] Dalej tak bocisz? [O] Biurko obnizone, wiec umiejetnosci większe[P] Jak tam gra, sportowcu? [O] Super, dużo doswiadczenia nabrałem oraz pewnosci siebie[P] Jaką pozycję zajmujesz? [O] Stoper, czasami wyżej ale to czasami jak nie ma podstawowego skladuj[P] Umiesz tańczyć? [O] :tancerz:[P] Twoje odkrycie muzyczne roku? xD [O] Didzej też cie wypierdol* [P] Co tak mało snapujesz? [O] Dużo teraz snapuje[P] A jak szkoła? [O] Już koncze [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Koncze szkołe i jade pracowac[P] Co kupisz za swoją pierwszą prawdziwą wypłatę?:V [O] Sprawie dziewczyne super przyjemnosc [P] Skąd pomysł na nick? (ten obecny) [O] Spotkałem lisa i tak jakos. [P] Jak się miewasz? [O] Swietnie ale cos mnie szczykło w lewym [P] Zadymka here? [O] Dzisiaj o 22? [P] Jakbyś miał 500 zł to na co byś je teraz wydał? [O] Kupiłbym karte graf i csgo i reszte na kebaby [P] Jakaś nutka co ostatnio wpadła Ci w ucho? [O] [P] Co zmieniłbyś na tej sieci? [O] Nie nie trzeba [P] Jakieś plany odnośnie sylwestra/wakacji? [O] Sylwester spontan, wakacje robota [P] Hej pijus :p [O] Hej kurczak[P] Jak się miewa Twoje zdrówko? [O] Moje zdrówko w chwili obecniej jest dobre[P] Cieszysz się, że za niedługo się widzimy? [O] No jak sie wyrobimy w tym roku to owszem xd[P] Jak zdasz prawko to jedziemy gdzieś? [O] Pojedziemy nad Soline [P] Zjadłbyś teraz kebaba? [O] Zjadłbym i zjem wieczorem :D[P] Chciałbyś mieć swój własny traktor? [O] Nie[P] Co o mnie sądzisz? [O] Sympatyczna, szczera do bolu baraninka [P] Jesteś w stanie opisać siebie w trzech słowach? [O] Sympatyczny, zwariowany oraz szczery[P] Jakie plany po skończeniu szkółki? [O] Praca, praca i balanga[P] Zostajesz na Podkarpaciu czy uciekasz? [O] Na następny rok dopiero zawijam @Miechu [P] Co tam? [O] Oki [P] Nie spodziewałeś się mnie tu :D ? [O] Nie bardzo [P] Czego tak na codzie ucichłeś ? [O] Uspokoiłem się[P] Masz auto? Jeśli tak to jakie, jeśli nie jakieś byś chciał. [O] Nie, nie mam jeszcze[P] Najładniejsza dziewczyna z forum? :D [O] Wszystkie są ładne ;d[P] Będziesz na coda na opiekuna startować? :D [O] Nie, mam maly staż :D [P] Jakie szkoły aktulanie skończone? [O] Jeszcze zadne [P] Jakie szkoły w planach? O ile jakieś :D [O] Praca [P] Szklanka jest w połowie pusta czy w połowie pełna? [O] Trudne pytanie [P] 2+6x6-2=? [O] Farba pusta, ryj obdarty [P] Jak tam prawko? [O] Pod choinke powinno byc[P] Jesteś w liceum czy technikum? [O] Zaskocze cię.. zawodówa :( [P] Na jakim kierunku/profilu? [O] Mechaniko rolniko [P] Dalej studia czy od razu praca? [O] Praca [P] Kupujesz tą hondę? xD [O] Jeszcze nie wiem bo dylemat mam teraz, albo honda albo bmw :D [P] Słyszałem, że jak bd w Warszawie to pijemy :D Ja --> :szampan:<-- Ty [O] A jest jak inna opcja gosciu? Tylko we 2 to nie bardzo [P] W skali od 1 do 10 jak bardzo mnie nie lubisz? xDD [O] 10 gosciu [P] Chciałbyś coś tu zmienić? [O] Nic [P] Może jakieś wyższe stanowisko? [O] Administrator [P] Ulubione piwo? [O] Dzik [P] Ulubione danie w chinolu? [O] Wszystkie sa dobre [P] Ulubiony rodzaj kebaba? [O] up [P] Chinol vs mak vs kfc vs subway vs inne random marki [O] Kiosk u agnieszki [P] Jeżeli ja jestem Łukasz, a Paweł. to Paweł i jesteśmy na sb w tym samym czasie lub postujemy w tym samym temacie to jakie są matematyczne szanse na zadymkę? [O] Sadze że sto procent powinno byc nie? [P] Papatki here [O] apappapapapapap [P] Nie jestem ostatni lol [O] No nie jestes grubasie @Kasia! [P]Jaki kolejny Nick? [O] Zaden, ten juz zostaje na zawsze xd[P]Czemu tak często je zmieniasz? [O] Nie zmieniam halo :([P]Zmienny jak kobieta? [O] Kasiu prosze[P] Lubisz mnie? [O] Tak xd[P]Czemu? [O] Poczucie humoru oraz alkoholowe snapy[P]Jak znalazłeś się na sieci? [O] Przez interneta[P]A jak na forum? [O] Grałem na jednym serwerze classicowym, dokladnie to codzie 4k1, postanowilem potem startowac na admina ;d i tak jakos zostałem[P] :ninja:? [O] [P]Czm chciałeś dużo pytań? [O] Ja nic nie chciałem halo xd[P]Nudzi ci się? [O] Jeszcze na chwile obecna nie :D[P]Aż tak bardzo? [O] nienienienie @Umciaak * [P] Lubisz mnie? [O] Lubie cie zadymiarzu [P] Kiedy kolejny raz będziesz orał pole? [O] Oj wiesz teraz mocne opady deszczu były i dopiero za dwa tygodnie :D [P] Ile was w tym hollandzie siedziało; 5? XD [O] Ja i dwoch kolegów, potem na chwile przyszła taka liscia :D [P] Jaki kolejny nick? [O] lisoumciak [P] Love here? [O] Love cie, no homo tak troszke Nastepną osoba nominowana jest: Kto wie? On? Może jakas dziewczynka? A może jednak chlopczyk? Nominuje: @Weronikaa 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Widzę temat znkinął "w tłumie" xD Odpowiedzi super, tylko : "[P]Jaki kolejny Nick? [O] Zaden, ten juz zostaje na zawsze xd" Taaaaaa i co jeszcze? :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 O ile pisząc pytania spodziewałem się jakie odpowiedzi napiszesz to i tak mnie zaskoczyłeś.Graty stary :DKasia co rozumiesz przez "tłum" XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 [P] Jeżeli ja jestem Łukasz, a to Paweł i jesteśmy na sb w tym samym czasie lub postujemy w tym samym temacie to jakie są matematyczne szanse na zadymkę? [O] Sadze że sto procent powinno byc nie? 200% here 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 [P] Cieszysz się, że za niedługo się widzimy? [O] No jak sie wyrobimy w tym roku to owszem xd [P] Jak zdasz prawko to jedziemy gdzieś? [O] Pojedziemy nad Soline Wypadałoby w kilka osób :D Solina ^_^ [P] Data urodzenia ? oblać wypadałoby kiedyś. [O] Sierpien To może w sierpniu ? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wnioskując - szykuje się spotkanko nad Soliną :wub: Średnie odpowiedzi, mogłeś się bardziej postarać, kebabie :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 [P]Czemu zawsze bocisz na dd2? [O] Ja boce? chyba ty, zawsze padasz jak mnie spotkasz No chyba coś ci się pomyliło chytrusie XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 [P] Jaki kolejny nick? [O] lisoumciak To na czekam nie XD++++ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bot zawsze botem pozostanie MATEUSZU ;x :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nie przeklinasz ale przeklinasz no ok :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bot zawsze botem pozostanie MATEUSZU ;x :D Kuba here To na czekam nie XD ++++ Za tydzien! Nie przeklinasz ale przeklinasz no ok :p Nie przeklinam, wydaje ci sie :D Wnioskując - szykuje się spotkanko nad Soliną :wub: Średnie odpowiedzi, mogłeś się bardziej postarać, kebabie :p Byc moze ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Zapomniałam zadać pytania bobku :((( I tak fajnie sie czytalo xD PS nienawidzę Cie za nominacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi