tsukuyomi 629 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) 1. Twój Nick: xQenty (Kiedys: Tomek)2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: KonWoy4. Steam_ID oskarżonego: Nie wiem5. Data i godzina zdarzenia: Nie pamiętam6. Mapa: Nie pamiętam7. Opis sytuacji: Dostałem perma za reklame takiej rzeczy (red*t**/matka pol*** pokazuje cy***) a nie istnieje taka strona8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Nie wiem KonWoy potwierdzi ze tak bylo9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Nie pamietam Wracam, bo długim, czasie i zależy mi na ub, bo zajebiscie sie gralo na tym JB. EDIT: Miło GryTrean i Arab, że znowu miło zostany przyjęty. PS. Chciałem przeprosić wszystkie osoby, które wkurzałem, wyzywałem i poniżałem. (mn. Polar itd.) Queen, wiem ale zmieniłem się i wtedy po tym jak KonWoy dał mi perma za reklame to już wgl straciłem chęć grać w cs'a, a teraz wróciłem.. Przepraszam Cię też, jeżeli Cię uraziłem. Edytowane 22 Października 2016 przez TomeeeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Człowieku, przecież ty tego bana dostałeś jakieś 5 msc temu... Napisz lepiej do besi na pw, albo w innym dziale, aczkowleik ja jestem za ub. Edytowane 22 Października 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Tomuś, jak ciebie dawno nie widziałem, moim zdaniem powinieneś otrzymać drugą szanse. Mamy nadzieje że czegoś się nauczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Podaj mi powód dla którego miałabym Cie odbanować? Ty zamiast napisać prośbę o UB wolałeś wyzwać mnie oraz serwer także nie widzę żadnego dobrego powodu dla którego miałabym to zrobić. Zapraszam na serwer UB nadany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi