seksiak 9 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nick: seksiak.Link do SS: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: seksiak. ||| Steam ID: STEAM_1:0:316439140 ||| Powod: ab ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------- Serwer: odd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/8571.html Dostałem drugi raz bana za "ab" ale w amxbans nie figuruje jakbym miał bana. Była jedna sprawa, typek grał na nicku 'seksiak' podczas gdy ja mam 'seksiak.' , typek miał aima więc już banik poleciał. Link do całej tej sprawy http://forum.cs-classic.pl/topic/52560-b%C5%82adwyt%C5%82umaczenie-m%C3%B3wi%C5%82azema18/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 masz rację moja wina widziałem jak dostajesz dziś ab byłem pewien że masz bana i kolejny raz nałożyłem ab, jak się okazało nie słusznie po tym dowiedziałem się że sprawa jest wyjaśniona. więc wina leży po mojej stronie wybacz kolego mój błąd. powinienem uprzednio sprawdzić i dokładnie zapoznać się z daną sytuacją. 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seksiak 9 Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Spoko, nie ma sprawy. Do zobaczenia na serwie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi