Irekaan 0 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam Problem jest następujący: wysłałem SMS aby przenieść EXP na inną klasę. Ściągnęło daną kwotę z konta, dostałem kod. Kiedy wyszedłem z pola wpisywania kodu żeby zmienić klase, bo grałem aktualnie na nie tej z której chciałem przenieśc EXP, po wybraniu odpowiedniej klasy i wpisaniu tego samego kodu pokazało, że kod nieprawidłowy. Czyli straciłem 3.69zł. Proszę o pomoc, ponieważ popełniłem głupi błąd a pieniądze wydałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1. Od tego na serwerze jest 10 informacji o kontakcie do mnie lub do właściciela żeby takie sprawy załatwiać na PW.2. Temat nazywaj adekwatnie do tego co w nim piszesz.3. W instrukcji dokładnie pisze jak należy przeprowadzić zakup.Napisz do mnie PW na forum z kodem który otrzymałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem został rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi