KruczeK 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Siema . Mam taki problem , ze chce wejsc na serwer znaczy , pierwszy raz na nim zagrac . Patrze a tu ban moge wiedziec o co chodzi ? pisze mi ze mam za czity chociaz ze nigdy na tym serwie nie gralem A moze to przez to ze ja gram na osedlu i mamy te same ip internetu no nie wiem bo u mnie . Gra z 10 osob w cs na tym serwie wiec nie wiem pomozecie mi . Bardzo prosze * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 daj wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Brak zainteresowania. CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi