Lolek:D 3 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1. Nick:Lolek2. Imię:Karol3. Wiek:21 lat 4. Znajomość AMX (1-10):7/85. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (Składka jest jednorazowa i obowiązkowa):jak bedzie trzeba zaplace :D 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=Lolek8. Parę słów o sobie **:No to tak lubie grac w piłkę , jestem spokojny człowiek do gadać się można zemną łatwo i ludzie tez mnie lubią :D 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**(opisz to w min 5 zdaniach):no to tak jak gram w godzinach popoludniowych nie ma admina wgl ablo wbije na chwile i zaraz go nie ma a cziter wchodzi co chwile dzis bylo 2 a admina 0 i nie mozna grac 10. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):nie posiadam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: zalezy od dnia od 1 h do 3 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze moge grac od 16 lub 17 do 23 z przerwami a weekendy nie mam czasu wgl 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): oczywiscie i to 4 lata mialem admina 15. Czy byłeś kiedyś banowany na naszych serwerach: nie bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Można by przymknąć oko na GT mimo że poznałem Cię ostatnio i sprawiasz pozytywne wrażenie ale niestety brak steama to już poważny minus:/ Kup steam i graj na steam troszkę u nas, posiedź na forum i złóż podanie za parę tygodni pomyślimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi