Diablo 0 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam was postanowiłem powrocić na ten serwer ponieważ nigdzie tak dobrze mi sie nie grało jak tu . Czy ktos mnie jeszcze wogóle pamieta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 ja cie pamietam : )) witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja cie nie pamietam ale witaj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ja cie nie znam Ale WITAMY SPOWROTEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nie znam ale witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 troche pogram i pewnie znowu adminem zostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 BOT:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 tylko mam nadzieje ze nikt nie splagiatowal mojego nicku bo informuje ze przez jakies 4msc wogole tu nie gralem wiec to byla podszywka!!! :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja cie jakoś nie pamiętam a gram tu już ok 5 miesięcy jak sie nie myle Pamiętam POLARIS'a cb nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Mam pytanko małe co mam zrobic jak w cs-ie ustawilem zla rozdzielczosc i wykakuje okienko ze monitor nie obsuluguje tej rozdzielczosci co mam teraz zrobic usunelem gre i zainstalowalem jeszcze raz i to nic nie dalo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jak nic nie dało? Zreinstaluj cs'a i usuń wszystkie pliki które zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 no usunąłem wszytko ale gdzies w systemie musi cos byc tylko nie wiem gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Diablo, przecież masz w ustawieniach to. Chyba , że chodzi o coś innego to możesz dogłębnie to sformułować ? Ewentualnie na monitorze ustaw taką jaką masz w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A więc gdy uruchomie gre to robi sie czarny ekran i na ekranie pisze "NIE OBSŁUGIWANE" i jedyne co moge zrobic to wcisnąć Ctrl+Alt+Del i wyłączyć CS i ja chce sie dowiedzieć gdzie w systemie jest fragmen o Cs-ie zybym mógł go usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Tam gdzie zainstalowałeś cs'a Załóżmy D:/cs/ I usuwasz wszystko po tym cs'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 i TAK zrobiłem usunąłem cały folder zrobiłem nowy zainstaloawałem tam gre i dalej nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 i TAK zrobiłem usunąłem cały folder zrobiłem nowy zainstaloawałem tam gre i dalej nic... Masz steam czy ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi