PumasS 483 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nick: PumasS Opis problemu: W cs 1.6 gdy mówię coś przez mikrofon to jest szum i mikrofon "pierdzi" ;/ ScreenShoot: - System operacyjny: win 7 Kontakt: pw Inne: w csgo jak i na ts3 wszystko jest normalnie, więc nie jest to wina mikrofonu :) Usunąłem wszystkie pliki cs 1.6 i zainstalowałem na nowo, ale nic :( Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Usuń cssguard.dll i cssguard.asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Usuń cssguard.dll i cssguard.asiNie mam takich plików ;/W folderze cstrike nie ma i na komputerze też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Proszę o pomoc. Znowu mikrofon w 1.6 pierdzi :| Edytowane 20 Stycznia 2017 przez PumasS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sprawdź czy nie masz ukrytych tych plików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 W ustawieniach zmieniłem pokazywanie plików na wszystkie i przeszukałem cały komputer ---- NIE MA :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 zobacz ustawienia csa w voice moze masz tam cos powlaczane co sprawia ten o to efekt bo pewnie tam jest caly problem skoro na ts ci dziala normalnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dalej nie działa ;/ usunięcie wszystkich plików cs i zainstalowanie na nowo nic nie dało. Macie jeszcze jakiś sposób. (cs ze steam też tak miał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie ogarniam 1.6 Mikrofon zaczął działać bez pierdzenie tak z upy. pozdro XD /cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi