Marina. 1 405 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kolejną osobą do zadawania pytań jest @Weronikaa Czas na zadawanie pytań do piątku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) [P] Cześć [P] Co tam? [P] Lubisz mnie? [P] Jaki lubisz sport? [P] Jaki masz ulubiony kolor? [P] Co lubisz robić najbardziej? [P] Nie lubie zadawać pytań xD [P] To pa :) Edytowane 24 Października 2016 przez Mateusz07112 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 [P]Hejka [P]Jak tam? [P]Jak tam zdrówko? [P]Jak tam studia? [P]Na jakim kierunku jestes? [P]Wbijesz jeszcze do nas na dd2? [P]Lubisz mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) [P] Pijesz?[P] kct? [P] Podoba ci sie moj kolega ze snapa? Edytowane 28 Października 2016 przez lisek. Ostatni raz upominam o dodaniu [P] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 [P] :ninja:? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 [P]Cześć [P] Lubisz jak się opierdzielam ze zleceniami? :D [P] Co najbardziej lubisz w grafice? [P] Jak tu trafiłaś? [P] Kiedy zaczęłaś zabawę z grafiką forumową? [P] Najlepszy grafik na forum(oprócz Ciebie)? [P] Najgorszy? [P] A administracje lubisz? [P] Kawa czy herbata? [P] Avki czy Sygnatury? [P] PaPa :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 [P] Lubisz mnie? [P] Czemu taka odpowiedź? [P] Uważasz się za ładną? [P] Od kiedy zajmujesz się grafiką? [P] Lubisz pozostałych grafików? [P] Czemu taki kierunek studiów? [P] Twoja wymarzona praca? [P] Ciuchy markowe czy zwykłe? [P] Szklanka jest w połowie pełna czy w połowie pusta? [P] Najlepszy chłopak na forum? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Hello @Weronikaa [P] Masz jakiś autorytet ? [P] Co o mnie sądzisz :p ? [P] Ulubiona książka ? [P] W skali 1-10 wskaż, jak bardzo lubisz chodzić na zakupy :ninja: ? [P] Napiłabyś się z sasem % jeśli byłaby w końcu taka możliwość ? :sweeeet: [P] Masz jakieś zwierzęta ? ;) [P] Lubisz gotować ? [P] Ulubiona potrawa ? [P] Dzięki za odpowiedzi :ok: chcesz kogoś Pozdrowić ? [P] Paaaa :papa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) [P] który lvl w taernie? [P] dlaczego mnie zdradzasz z liskem? [P] koniec adorowania? Edytowane 28 Października 2016 przez mako. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 [P] Co tam? Jak tam? [P] Wykłady pewnie nudne? [P] O czym teraz masz? [P] Dlaczego tyle pijesz? [P] Pfff nie. Pewnie to tylko degustacja? [P] Kiedy ten konkurs, co miał być we wrześniu? [P] :ninja:? [P] :wub:? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 [P] Lubisz Pandy? [P] Najbardziej ulubiony film? [P] Miłe wspomnienie do którego często wracasz? [P] Lubisz swoje imię? [P] Jeśli nie to jak byś się chciała nazywać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 [P] Wiesz, że śmierdzisz? [P] Co będziemy robić jak się spotkamy? :pije: [P] Kiedy przejdziesz na abstynencje? [P] Dlaczego wyzywasz Pawła? [P] Dlaczego się dissujecie? [P] Ale wiesz, że kc? [P] Kraj mi a river? [P] Bo ja Cię kocham i się do Ciebie przeprowadzę XDDDDDD [P] Jak tam heljos? [P] Dlaczego tak klniesz? [P] Kiedy gramy w Taern? [P] Kiedy znowu banned? XDDDDDDDDDDDDDDD [P] no to nara ziom [P] KC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Hej Weruś [P] Jak tam? [P] Jak na odwyku? [P] Jak zdrówko? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Ulubiona osoba na forum? [P] Ulubione imię żeńskie? [P] A męskie? [P] Masz już chłopaka? [P] Kochasz mnie? [P] Naprawdę już nie pijesz? [P] Ulubione jedzenie? [P] Ulubiony alkohol? [P] Czemu nic mi nie przywiozłaś ze Szkocji? :( [P] Co teraz robisz? [P] A oprócz odpowiadania na pytania? [P] Będę kończył, lovki kochana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi