Luffy 103 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Kolejny track z nowej płyty Solara i Białasa. Jak dla mnie kozak, 10/10 :D :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Zgadzam się 10/10 :D Edit Jak dla mnie Wac w tym refrenie rozwalił nawet i z tym Autotune :v Solar jak zawsze gicior :D i Białas :wub: jak zawsze ideolo Edytowane 29 Października 2016 przez Wercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ten początek takim hip-hopolo jedzie :v No i autotune wyszedł już mody. Wac tania podróbka Young Thuga. Ogólnie jeb*ć taki newschool. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Dla mnie jeden z lepszych refrenów waca jakie kiedykolwiek zrobił. Z tym, że jest podróbką thuga też się nie zgodzę, ale dla mnie biała trochę odstaje tu. 7/10 (wac uratował ocenę) Edytowane 26 Października 2016 przez rewox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Wac życiówka, Bizi mi tu własnie siadł mocno. Gorzej Solek ale i tak propsuje. Autotune wyszedł z mody? Ja tam nie patrze, co jest modne, a refreny z autotunem w wykonaniu Waca z reguły fajnie brzmią, więc nie wiem w czym problem. Ale są gusta i guściki :D Edytowane 26 Października 2016 przez Luffy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi