MattyS 0 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Nick: MattyS ︻┳デ═— - - -Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: JailBreak CSGOLink do bana: http://jbcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:151780404&advType=steamid&Submit Chciałbym powiedzieć, że przyznaję się do winy i wiem, że źle postąpiłem ale troche mnie poniosło kiedy to dobrze wykonałem polecenie, a CT mnie zabił. Nawet więźniowie pytali dlaczego mnie zabił a on mówił, że źle wykonalem polecenie. Pomińmy ten fakt. Chciałem jeszcze raz przeprosić serwer za nieodpowiednie zachowanie z mojej strony i myślę, że dacie mi jeszcze jedną szansę. Poprawię swoje zachowanie, bo szkoda mi stracić grę na takim fajnym serwerze JailBreaka. Pozdrawiam: MattyS ︻┳デ═— - - -Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 6. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi