BlazE 565 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Patrzałem ostatnio a amx_bans i zauważyłem, że jedno IP ma 308 banów . Z tego samego IP ktoś podszywał się pod mój nick za co zostałem zbanowany. Da sie jakoś zbanować na stałe takiego delikwenta ? Niedość, że cheat'uje to psuje reputacje innym. Ema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 No ciekawa sprawa , poczekajmy na UB TEAM i resztę administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ale może być ciężko jak ma NS i zmienne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 To zazwyaczaj się banuje takich na cfg ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 To zazwyaczaj się banuje takich na cfg ^^ Tak ale to bardzo proste sobię usunąć to z CFG ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ban na zakres, ale tego pewnie nie dodadzą bo może być problem gdy kilka osób z mniejszego miasta będzie miało ten sam zakres bo na ten przypadek cfg i ban na nick nie zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To bug,zaraz naprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NAPRAWIONEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi