Amesdo 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Hmmm... mniej więcej powiem to tak, poszukałbym tych komend ale nie chce mi się więc przynajmniej podam propozycje: 1. komenda na wymuszenie głosowania wpisywana na chacie "rtv" - nie raz mapa trwa już godzinę, a my jej nie możemy zmienić. 2. komenda /radio - po wpisaniu komendy pokazuje nam się lista popularnych stacji radiowych, których można sobie posłuchać coś takiego było na sieci csns na deathrunie 3. komenda na rakietę (dla admina) polega to na tym, że gracz, który oszukiwał np. skracał w postaci ostrzeżenia może zostać wystrzelony w kosmos i zabity zamiast zwykłego zgładzenia (widowisko dla graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 To z rakieta jest dobre . Było to kiedys na Cs-mandarynka.xaa.pl . Byłem tam adminem , ale siec padla . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Nie reklamujcie innych sieci A wgl, to fajne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dobry pomysł. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trufelki Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 rtv mi się podoba xd reszta neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXecutor. 4 Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Fajny Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Też jestem na TAK! -z tym radiem jest dobre ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi