damianzwolak 182 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Zabawy typu Killday ostatnio zaczęły tracić sens, coraz wiecej osob posiada Vipa czy Gang na full co powoduje to ze są osoby posiadające po 200 hp i bardzo Cieszko zabić gracze bez Vipa i Gangu nie mają szans myślę, że na czas zabaw każdy powinien mieć tą sama ilość HP. Edytowane 27 Października 2016 przez damianzwolak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nie po to mam rasę i gang żeby z tego nie korzystać. Ostatnio zabił mnie świeżak więc to nie jest jakieś niemożliwe do zrobienia. Wystarczy patrzeć na radar i celować w łeb. Pierwsza osoba co dostanie w głowę przegra bo kamera jej się przesunie i będzie w gorszej sytuacji. Ja w miesiąc miałem rasę na 5 lvl i całkiem średni gang, więc wystarczy tylko pograć a jak ja na początku widziałem osoby z 175 hp to ja szedłem tokiem myślenia "też będę taki napakowany". A co do tematu to jestem na nie, bo jak mówiłem nie po to, to zbierałem żeby nie mieć z tego korzyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja jestem za tym co mówi Mroczny Ziemniak bo to jest bez sensu. Serwer nie ma polegać tylko na osobach co grają non stop tu ale tez ma być otwarty na nowych graczy dlatego tez proponowalrm usunąć gang i rasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja nie mam z tym problemu ale trzeba czasami sie postawić w sytacji nowych graczy bo przedewszyskim do dzieki nim serwer stoi i bedzie stał a nie myśleć jak tylko o sobie a na nowych miec wyje*ane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja jak byłem nowym graczem to nie potrzebowałem takich zmian. Dla mnie wszystko jest git. Jest gang jest git, jest rasa (dla mnie nowość) jest git, jest fajny VIP jest git. Nic więcej do szczęścia nie potrzebowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 R0dr1g3z weź pod uwagę, że Ty dołączyłeś na ten serwer 11 dni temu (według czasu z Gameme) wtedy dużo osób nie miało full rasy ani gangu, ja sama wtedy najprawdopodobniej jeszcze nie miałam. W tej chwili co raz więcej osób dochodzi już do max'a w gangach oraz rasach i teraz bardzo widać to jak takie osoby na serwerze "dominują", a nowi gracze zwyczajnie giną i odchodzą z serwera.. Ja wiem, że Wy to lubicie bo izi życzenia itp. Postaram się znerfić rasy. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi