_-_MuLLTiKiLL_-_ #MP3# 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam. Ja bym chciał zaproponować aby na serwerze COD MOD 45k lvl W Pomocy pisało np: GG -_- / GG Krasnika Coś z tym tematem GG. Dlatego to piszę bo, dużo osób np ja mam zryte mikro i nie chce rozmawiać przez skype, A więc kłania się Gadu - Gadu (GG) Tam mozna pisać tak jak ja teraz nie słychać siebie oraz nie widać Swobodne rozmawianie przez GG. Bo ja chciałbym prosić o klasę Premium : Assasin [Klasa Premium] / Geniusz. Ponieważ bardzo lubię ten serwer i mam przegrane dokładnie 97h! (Uwziełem się na ten serwer i premke, a więc maniaczyłem w nocy xD byłem sam se chodziłem po mapach i dawałem pake. A Więc jak sie państwo zgadza to poprosze o Assasina na Mój nick: |_-_:.Mult!K!LL:._-_| + #MP3# ------------------------------------- Tylko 1 ostrzeżenie na początku Mojego nicku, nie ma L tylko | _ razem. Dowidzenia i proszę o szybką odpowiedz! Pozdrawiam |_-_:.Mult!K!LL:._-_| + #MP3#. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_-_MuLLTiKiLL_-_ #MP3# 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Proszę fastem odpisywać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Haha?MASZ 2 H NA SERWIE+ masz od tego u@, w razie pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Dobre, haha 2 h na servie U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_-_MuLLTiKiLL_-_ #MP3# 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 To ciekawe, Dlaczemu mi na infobocie w gg o cs, pisze że mam 109h? Powaliło się chyba coś, Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A gdzie ci pisze tak -.- MASZ NIECAŁE 3H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Skype ma taką magiczną funkcje jak czat i wcale nie trzeba gadać przez mikro. P.S.: GG jest podane w profilu h@, a o premki piszemy na pw do '-_-' a czas sprawdzaj w gametrackerze nie w gg. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi