JCVD 2 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nick:JCVDLink do SS: nie maWycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC]||| Zostales zbanowany!||| Nick: JCVD||| Steam ID: STEAM_1:0:407007854||| Powod: Wrzuc screeny na forum||| Nalozono: 28.10.2016 - 23:14:17||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy[CSC]-------------------------------Serwer: onlydd2 cs 1.6Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/10114.htmlGram na tym dd2 od dość dawna (wcześniej grałem na tym nicku lub -kOx- ) ,cały czas gram mp5 ,niedawno wróciłem by pograć i dostaje bana od admina o nicku _XenA_ .Opiszę tą sytuację walnąłem parę hs i od razu ban na zawsze i nie wiem z jakiego powodu ,nie wiem też czym się kierował admin ,że mnie zbanował mógł nagrać demko albo cokolwiek innego a nawet nie przyjrzał się mojej grze tylko zobaczył ,że ustrzeliłem z 4hs i ban.Mam nadzieje ,że zostanę odbanowany. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Duplikat tematu, widzę, że już znalazłeś ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi