Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam,Szukam opiekuna na serwer Only DD2 CS:GO, którego zadaniem byłoby tworzenie konkursów, zajmowanie sie adminami, skargami, itd, czyli to co powinien robić opiekun. Chcę by podanie składały tylko osoby, które mają czas i są pewne tego, że będą grały oraz naprawdę zajmowały się serwerem, np: tworząc konkursy, tak by jak najlepiej pobudzić ten serwer. Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Znajomość SOURCEMOD (1-10): Znajomość FTP(wgrywanie map, rs[1-10]): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Szukam osób, które grają na serwerze dość często. Nie życzę sobie podań od osób, które przegrały mniej niż jeden dzień na serwerze według gameme. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Imię: Tomasz Nick: Crypton2309 Wiek: 17 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: około 3 h Staż na serwerze: 2 dni 23:45:00 godzin STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198124703826/ Znajomość SOURCEMOD (1-10): 1 Znajomość FTP(wgrywanie map, rs[1-10]): 1 Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak pełniłem przez długi okres funkcje Administratora na ffa 3 mapy oraz obecnie na Only dd2. Dlaczego akurat Ty: Jestem bardzo związany z Cs-classic gram na niej praktycznie od zawsze. Zaczynając od Cs 1.6 Cod 45k lvl przez Cs go 3 mapy az do teraz kiedy jestem administratorem na Only dd2 . Pomimo małej znajomości FTP oraz Sourcemoda myślę takie osoby jak Besi , Kasia czy Pride będą w stanie mnie tego nauczyć . Jestem spokojną osobą i bardzo irytuje mnie gdy ktoś nie potrafi się zachować na serwerze . Jestem bardzo pomysłowy dlatego myślę że z organizacja różnego rodzaju konkursów nie było by problemów . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Napisz proszę do mnie na PW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi