SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Proszę o zbanowanie osoby o pseudonimie Terr0rYstka - jej profil - http://forum.cs-classic.pl/user/21798-terr0rystka/ Osoba ta podała w podaniach, że ma na imię Natalia, oraz dodała zdjęcia pewnej osoby. Zdjęcia tej osoby nie należą do niej. Osoba na zdjęciach nosi imię Patrycja. Linku do prawdziwego profilu osoby nie będę podawał publicznie, ponieważ ta osoba może sobie tego nie życzyć. Proszę również o kontakt Administracji z prawdziwą osobą ze zdjęć i przedstawienia sprawy. Użytkownik Terr0rYstka dokonał przestępstwa z kodeksu karnego art. 190a paragrafu 2. Kradzież zdjęć z profilów społecznościowych podchodzi pod przepis"Kradzież Tożsamości oraz Stalking". Przewinienie to zagrożone jest karą pozbawienia wolności do lat 3. Proszę o poważne podejście do tematu i zajęcia się tym. Administrator posiada IP osoby Terr0rYstka więc problemu z "namierzeniem" takiej osoby nie będzie. Dziękuję i proszę o rozwiązanie tematu zgodnie z prawem. @polaczekkkkkkkkkk to teraz dzięki posiadaniu IP przez Administratora. Można się tym zająć, inaczej. Edytowane 29 Października 2016 przez SzeregowiecPL 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 To zostało wytłumaczone w tym temacie przez Karola: http://forum.cs-classic.pl/topic/52627-cze%C5%9B%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Tam było tłumaczone a tutaj prosi aby coś konkretnie zrobićJa osobiście wolałbym tej osobie narobić bigosu tak po prostu żeby sie nauczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Na dołek go :ninja: Żałosne było to podlizywanie się do mnie na serwerze w celu uzyskania svipa/admina. Wiek na forum i gg 25 lat, w podaniu na admina które napisał/a/o ma 19, niestety nie są to jedyne fałszywe informacje, do tego te zdjęcia... zresztą sami już wiecie o co chodzi więc nie muszę nic tu takiego też pisać. Sam pod sobą dołki kopie xd :ban: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 ja ogólnie nie wiem czemu ta osoba nie dostała bana na forum ale mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terr0rYstka 10 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 https://www.facebook.com/profile.php?id=100012927573278 - Zapraszam -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak na katowicczankę (dobrze napisałem?) masz bardzo dużo znajomych z Ameryki Południowej i Bliskiego Wschodu ;) Nawet ślepy by zauważył, że konto jest fałszywe; jeżeli Twoim celem było wywołanie awantury (o ile można to tak nazwać), to Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Nie no Paweł kocham Cię! XD Szczerze myślałem, że tak będzie, bo jakoś to zdjęcie nie raz przewinęło mi się podczas przeglądania internetu. Karol, czekam aż sprawa trafi na policję! ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Gościu HAHAHAHHAHA. Jak to konto na fb, które podałeś jest jeszcze większym fejkiem niż to tutaj XDDD Szykuj się na wezwanie za kradzież tożsamości ;) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 https://www.facebook.com/profile.php?id=100012927573278 - Zapraszam -,- Link do Facebooka,który podales/As czy jak to tam napisać nigdzie nie kieruje. Albo konto zostało usunięte, albo nawet bronić się czysto nie potrafisz. Obrać została należycie ukarana/y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak dla mnie od samego początku coś Mi nie pasowało z tobą,tak samo jak podanie na CS:GO MODA piszesz że masz 19 w podaniu a na profilu jak i na GG pisz ze masz 25 O.o no dziwne trochę. Jeżeli chciałaś/eś coś pokazać Tym to brawa dla ciebie bo pokazałaś/eś swój poziom inteligencji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Blokuje temat gdyż tworzycie tu niepotrzebna klotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 30 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czekajcie, czekajcie, czemu Wy mi każecie wymierzyć sprawiedliwość w postaci policji itd?Ban okej ale przeciez nie jest to moje zdjęcie itd, to jak ja mam iść na policje? To tamta Patrycja czy jak jux ona tam ma powinna zgłosić sprawę na policje i jedynie uzyskać ode mnie jej adres IP, ja nie jestem od tego by iść na policje, bo nie tyczy się to mnie. Ja tam nie mam problemu, jeżeli prawdziwa osoba do mnie napisze i to udowodni, to okej, mogę udostępnić dane, a jeżeli nie to czekam na policje i ono uzyskają ode mnie adresy IP z których korzystała ta osoba. Ban został nałożony Przepraszam za błędy, pisałem na telefonie 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi