_-_MuLLTiKiLL_-_ #MP3# 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 1. Serwer: cs-classic.pl codmod 45klvl 2. Nick: |_-_:.Mult!K!LL:._-_| + #MP3# 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Nie 8. Czas spędzony na forum: Dużo 9. Opisać siebie: Jestem dobry, przyjacielski, żartobliwy oraz poczucie chumoru , ogarnięty. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bardzo dobrze się znam na amxmodmenu oraz wiem kiedy i za co dawać bany. 11. Linki do reklam: Nie mam, lecz gdy dostane odrazu będę robić, możecie mi zaufać 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: perm -Gdy ktoś nadużywa micro: Zależy, gdy dzieciak z 6 latkami 1. Kick 2. Ban 30min a reszta to te bany tylko że się zwiększają. -Nadużywa Kultury na serwerze: Ban 30min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Pozdrawiam i proszę o zgodę Pozdrawiam |_-_:.Mult!K!LL:._-_| + #MP3# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Na NIE - amx 10 ? Udowodnij - od dzisiaj na forum - na serwie masz 2 h Nic dodac nic ujac ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 -.-Nie - obsługa AMX- czas na forum- czas na serwie- pkt 12. -.-- reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 NIE Amx Czas na servie H na forum Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_-_MuLLTiKiLL_-_ #MP3# 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ostroo! Dobra nie to nie ale naserio się znam na amxmodmenu. dobra nq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) NA NIE powody wyżej !zamknijcie to bo autor tematu to jakieś dziecko -.- To nie ty decydujesz o czasie zamknięcia tematu, wypowiedzi z uzasadnieniem powody wyżej są uznawane jako spam i za taką wypowiedź zostajesz nagrodzony warnem. Edytowane 12 Marca 2013 przez Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Znasz się na amxmodmenu? Wooow to jesteś very bardzo cool. Kozak z cb Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Kandydat się wycofałJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi