Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Dziękuję za nominację :* Zaczynamy! @Mateusz07112 [P] Cześć[O] Hejka[P] Co tam?[O] Wszystko w jak najlepszym porządku![P] Lubisz mnie?[O] A czemu miałabym nie lubić?[P] Jaki lubisz sport?[O] Zawsze i wszędzie na pierwszym miejscu jazda konna.[P] Jaki masz ulubiony kolor?[O] Wszystko zależy od humoru od dłuższego czasu. Dzisiaj powiedziałabym, że fioletowy xd[P] Co lubisz robić najbardziej?[O] Ostatnimi czasy jedyne co uwielbiam robić to nic nie robić. XD Dosłownie[P] Nie lubie zadawać pytań xD[O] Oj tam. Nie jest źle![P] To pa :)[O] Papapa ! @Wercia. [P]Hejka[O] No siemka![P]Jak tam?[O] Wszystko dobrze :)[P]Jak tam zdrówko?[O] Jestem chora od prawie 2 tygodni i chyba nigdy się nie wyleczę xD[P]Jak tam studia?[O] Luźno na razie. Sesja dopiero w styczniu xD[P]Na jakim kierunku jestes?[O] Bezpieczeństwo wewnętrzne.[P]Wbijesz jeszcze do nas na dd2?[O] Ostatnio byłam na chwilkę, ale nie mam czasu . Może dzisiaj zawitam :D[P]Lubisz mnie ?[O] Jasne :D[P]Co o mnie sadzisz ?[O] Myślę, że bardzo miła i otwarta z Ciebie dziewczyna![P]Spodziewałaś sie mnie tutaj ?[O] Szczerze to nie xD[P]Planujesz zmienić swój kolorek czy zostajesz przy tym co masz ?[O] Na razie dobrze mi jak jest. Nie mam zamiaru nic zmieniać :D[P]Juz cie nie męczę tymi pytaniami [O] Nie męczysz! :D[P]Trzymaj się ![O] Ty też![P]Papatki [O] Buziaczki [P] Pijesz?[O] Nigdy.[P] kct?[O] k(f)c[P] Podoba ci sie moj kolega ze snapa?[O] Odmawiam XD @SzeregowiecPL [P] :ninja:?[O] :ninja: @LuukY [P]Cześć[O] Siemka elo[P] Lubisz jak się opierdzielam ze zleceniami? [O] Uwielbiam xD[P] Co najbardziej lubisz w grafice? [O] Hmm. Najbardziej chyba lubię jak coś mi naprawdę super wyjdzie, a nawet na to nie liczyłam. + Bałam się nawet zacząć[P] Jak tu trafiłaś?[O] Przez serwer 1.6 dd2. Grałam na nim jak jeszcze nie był tutaj na classicu i w sumie ludzie z niego mnie przyciągneli :D[P] Kiedy zaczęłaś zabawę z grafiką forumową?[O] Już nawet nie pamiętam. Kiedyś robiłam sygnaturki/avki na innym forum związanym z serialami.[P] Najlepszy grafik na forum(oprócz Ciebie)?[O] Moim zdaniem nie ma najlepszego czy najgorszego grafika. Każdy tworzy coś innego i to jest fajne. Każdy ma swój styl, odmienne techniki itp.[P] Najgorszy?[O] UP[P] A administracje lubisz?[O] Są spoko. Łatwo z nimi się załatwia sprawy[P ] Kawa czy herbata?[O] Kawa :3[P] Avki czy Sygnatury?[O] Sygnaturki. Wole troszkę większe „obszary” do pracy[P] PaPa[O] papapa @Miechu [P] Lubisz mnie?[O] Podchwytliwe pytanie. Muszę się zastanowić. Niech Ci będzie : tak[P] Czemu taka odpowiedź?[O] Bo jesteś śmieszkiem XD[P] Uważasz się za ładną?[O] Nie :/[P] Od kiedy zajmujesz się grafiką?[O] Nie pamiętam już nawet :/. Może z 2/3 lata się bawię w „grafika”[P] Lubisz pozostałych grafików?[O] Owszem :D. Ja mało kogo nie lubię[P] Czemu taki kierunek studiów?[O] Myślałam o mundurówce, ale już teraz sama nie wiem. Zobaczymy co się wydarzy xD[P] Twoja wymarzona praca?[O] Aktualnie sama nie wiem. Cały czas nad głową wisi mi policja/wojsko, ale z drugiej strony też jakiś tłumacz czy coś.[P] Ciuchy markowe czy zwykłe?[O] Nie ma dla mnie to znaczenia w sumie. Jedynie buty muszę mieć markowe. Taki fetysz :/[P] Szklanka jest w połowie pełna czy w połowie pusta?[O] W połowie pełna.[P] Najlepszy chłopak na forum?[O] Co myślałeś, że Ciebie podam? @Sasquatch [P] Masz jakiś autorytet ? [O] Moja mama.[P] Co o mnie sądzisz ?[O] Jesteś jak najbardziej w porządku chłopakiem :D[P] Ulubiona książka ?[O] Ciężko mi powiedzieć. Uwielbiam „Lalkę” (kujon alert), Wszystkie książki Cobena jakie wpadną mi w ręce.[P] W skali 1-10 wskaż, jak bardzo lubisz chodzić na zakupy ?[O] 8![P] Napiłabyś się z sasem % jeśli byłaby w końcu taka możliwość ? [O] Zawsze![P] Masz jakieś zwierzęta ?[O] Owszem, pieska. Wredny york XD[P] Lubisz gotować ?[O] Jak mam mnóstwo czasu to bardzo![P] Ulubiona potrawa ? [O] UUU. Nie dam rady wybrać . Jestem studentką. WSZYSTKO XD[P] Dzięki za odpowiedzi. Chcesz kogoś Pozdrowić ? [O] Ciebie![P] Paaaa [O] Buziaczki [P] który lvl w taernie?[O] Wciąż 20 :/[P] dlaczego mnie zdradzasz z liskem?[O] To Ty mnie zdradzasz z liskiem![P] koniec adorowania? [O] Ja powiem kiedy jest koniec. @Kasia! [P] Co tam? Jak tam?[O] Wszystko dobrze :D[P] Wykłady pewnie nudne?[O] Nawet nie masz pojęcia jak…[P] O czym teraz masz?[O] Jakbym słuchała cokolwiek to bym wiedziała XD[P] Dlaczego tyle pijesz?[O] Nie pije już dużo :([P] Pfff nie. Pewnie to tylko degustacja?[O] Właśnie tak![P] Kiedy ten konkurs, co miał być we wrześniu?[O] Nie mam wgl czasu na to :/ Zobaczę może w listopadzie znajdę chwilkę i coś zorganizuje[P] :ninja:?[O] :ninja:[P] :wub:?[O] :wub: [P] Lubisz Pandy?[O] Jak można ich nie lubić? :3[P] Najbardziej ulubiony film?[O] Ryczałam jak głupia na „Zanim się pojawiłeś”. Chyba na razie wygrywa![P] Miłe wspomnienie do którego często wracasz?[O] Hmmm. Chyba jak jeszcze jeździłam konno[P] Lubisz swoje imię?[O] Jakoś nigdy nie miałam z nim problemu. Chyba mi odpowiada :D[P] Jeśli nie to jak byś się chciała nazywać?[O] Zawsze chciałam mieć na imię Karolina albo Kamila. Liczy się? : ( @Marina. [P] Wiesz, że śmierdzisz?[O] Nie bardziej niż Ty :*[P] Co będziemy robić jak się spotkamy? :pije: [O] Co odpowiadasz za mnie? Oczywiście, że pijemy XD[P] Kiedy przejdziesz na abstynencje?[O] Od teraz![P] Dlaczego wyzywasz Pawła?[O] On to lubi[P] Dlaczego się dissujecie?[O] Bo to bot.[P] Ale wiesz, że kc?[O] No jasne, że wiem [P] Kraj mi a river?[O] ZAWSZE XDDDDDDDDD[P] Bo ja Cię kocham i się do Ciebie przeprowadzę XDDDDDD[O] Wbijaj. Tylko po sobie sprzątaj XD[P] Jak tam heljos?[O] Jak zawsze. Ład i porządek[P] Dlaczego tak klniesz?[O] Denerwuje się szybko bobie[P] Kiedy gramy w Taern?[O] Wczoraj[P] Kiedy znowu banned? XDDDDDDDDDDDDDDD[O] HAHAH. To pytania powinnaś zadać Karolowi![P] no to nara ziom[O] NARA[P] KC[O] KCT [P] Jak tam?[O] Zmęczona życiem jak zawsze[P] Jak na odwyku?[O] Ja tam nie wiem o co chodzi…xd[P] Jak zdrówko?[O] Średnio :,([P] Co o mnie sądzisz?[O] Już Ci to kiedyś pisałam, ale w skrócie : Jestes wspaniałym chłopakiem. Nie zmieniaj się![P] Ulubiona osoba na forum?[O] Za dużo ich : ([P] Ulubione imię żeńskie?[O] Karolina/Kamila[P] A męskie?[O] Adrian[P] Masz już chłopaka?[O] 1/2[P] Kochasz mnie?[O] Zawsze![P] Naprawdę już nie pijesz?[O] Bardzo mało. Szalone lata już za mną. Starzeje się :/[P] Ulubione jedzenie?[O] Wszystko #studentka[P] Ulubiony alkohol?[O] Whisky[P] Czemu nic mi nie przywiozłaś ze Szkocji? [O] Za mały bagaż kupiłam :///[P] Co teraz robisz? [O] Odpowiadam![P] A oprócz odpowiadania na pytania?[O] Siedzę w domku i się w końcu mogę opierniczać :3[P] Będę kończył, lovki kochana. [O] KC [P]Elo here[O] No elo[P]Co tam bobku?[O] Dla Ciebie nic.[P]Kc mnie?[O] Nigdy[P] :zolw:[O] Żółw pokoju?XD[P]Czemu jesteś taka słaba w taern?[O] Bo nie jestem nolifem jak Ty[P]Jak studia?[O] Do stycznia to się nic nie będzie działo xD[P]A praca?[O] Ład i porządek jak zawsze XD[P]A opel?[O] Żyje[P]Nowe auto here?[O] Po co xD[P]Czemu wszyscy mają Cię za pijakaXD?[O] A kto to wie :([P]A tak naprawdę nie pijesz wgl lol[O] Rzadko![P]Mak vs kfc vs subway vs chinol vs inne random fast foody[O] SUBWAY moja jedyna miłość[P]Ja vs ja[O] Ja[P]Inni vs ja[O] Inni[P]Kiedy pijemy?[O] A zaprosiłeś?[P]Papatki here[O] K(f)c[P ]Dodaj sobie [P] przed każdym pytaniem bo mi się nie chciało XDDDDDDDD[O] Musiałam pokazać JAKI JESTEŚ OKROPNY NOMINUJĘ : @Miechu Edytowane 1 Listopada 2016 przez Marina. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 O kurde k(f)c! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 [P] dlaczego mnie zdradzasz z liskem? [O] To Ty mnie zdradzasz z liskiem! no homo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 [P]Co o mnie sadzisz ? [O] Myślę, że bardzo miła i otwarta z Ciebie dziewczyna! milutko serio! :zawstydzony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 [O] Już Ci to kiedyś pisałam, ale w skrócie : Jestem wspaniałym chłopakiem. Faktycznie cudowny z Ciebie chłopak xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 No dziękować za nominacje XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Oooooo jakie miłe odpowiedzi ^.^ Dzięki :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 [P] dlaczego mnie zdradzasz z liskem?[O] To Ty mnie zdradzasz z liskiem! Ja nie z tych. [P] koniec adorowania? [O] Ja powiem kiedy jest koniec. uuuuuuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi