RomantykNLO 140 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 1. Nick:Cripi*2. Imię:dawid3. Wiek:154. Znajomość AMX (1-10): 505. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Cripi%2A/193.33.177.87:27051/8. Parę słów o sobie **:Jestem Dawid moja znajomosc amx wychodzi poza skale, jestem bardzo poważnym i jakże dobrym czlowiekiem9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Bo mnie zmusili 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:8h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w weekendy 8-15 i wieczorem a w dni szkolne to 15-1813. Staż w Counter-Strike 1.6:50lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Szczerze na NIE patrząc na twoje podanie to jakbyś robił sobie jaja składając kolejne podanie ? Zmusił cie ktoś , nie potrzeba ludzi na przymus ... Edytowane 30 Października 2016 przez Tuptusiowy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi