Marina. 1 405 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Kolejną osobą do zadawania pytań jest bot @Miechu Czas na zadawanie pytań do piątku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] Hej bot [P] suaby jesteś [P] nie zarywaj do Kasi bo Cię dojadę [P] skończyłeś okres próbny, masz [P] lamus [P] jednak nie zostaniesz sam bo Karol będzie zły na mnie -.- [P] fajny masz numerek pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] masz śmieszny śmiech, wiesz? [P] lubisz mnie [P] ja cb też [P] twoja dziewczyna wie o Kasi hmhmmhmhmhhmh? [P] no to elo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] ELO HIR [P] niezly numerek ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] dlaczego Tibia [P] what are you doing [P] osoba wyżej smierdzi [P] jak mocno [P] ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] kupe strzeliłeś rano [P] lubisz mnie [P] ja ciebie tez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] Hejka[P] Jak się czujesz z tym numerkiem?[P] Jaki plany na pisanie, coś w erotykę?[P] Wiesz, że jak napiszesz o słowo za dużo to Cię pobije?[P] Czemu lubisz denerwować ludzi?[P] Umiesz tańczyć?[P] Jakiej muzyki słuchasz?[P] Czemu chcesz ugadać Karola o upust? XD[P] Jakie jeszcze masz tam sekreciki?[P] Jakaś dziwna sytuacja?[P] Ulubiona pidźama?[P] Ile frytek zmieścisz na raz w buzi?[P] Co miałeś w buzi?[P] Nie potrujesz nikogo swoim jedzeniem?[P] Słowo na weekend?XD[P] Alkus? [P] Co myślisz o mnie? [P] Co ty chcesz o mnie napisać? :_: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] Cześć [P] Nie będę Cię męczył xddd [P] Żart xdddd [P] Zaczynamy? [P] OK [P] Pierwsze pytanie znasz? [P] Poznasz [P] Kiedy o mnie napiszesz (^¿^) [P] Kolejne? [P] Dobra, jak chcesz :D [P] O czym napiszesz na mój temat :ninja: [P] Jescze jedno? [P] OK [P] Nie męczę Cię? [P] Siemka ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Rozbrajacie mnie tymi "pytaniami" "[P] Hej [P] ja cb też [P] Żart xddd" Orłem z polskiego nie jestem, ale jak to są pytania, to ja jestem primą baleroną. [P] Co powiesz na temat obecnej sytuacji na Atlantydzie? [P] Działa już ten COD tak jak powinien? [P] Można się drugi raz zapisać do "Ja o was"? [P] Kiedy "Zapytaj Beczkę"? [P] Dlaczego ja? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] Lubisz na ciepło? [P] Czemu mama ci pomaga pisac te wierszyki? [P] Lubisz kebaba z ostrym sosem? przepali ci dupsko [P] Czemu taki smieszek z ciebie? [P] Lubisz podrywac dziewczyny kumplom? [P] Ogórki kiszone na pół z kolezanka lubisz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 [P] Piona ? [P] Co tam u Ciebie mordo ? [P] Zacząłeś już pisać książkę o mnie ? : D [P] Prawko masz ? Jeśli nie, to czy masz zamiar robić ? [P] Jaki samochód chciałbyś mieć ? [P] Ulubiona książka ? [P] Film ? [P] Kiedy pijemy % xd ? [P] Co o mnie sądzisz ? [P] No to trzym się ! Cześć :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 [P] Masz lęk wysokości? [P] Jesteś moim fanem? [P] Kupisz mi skina? [P] Co dobrego Ci ugotować? [P] Co sprawia, że na Twojej twarzy od razu pojawia się uśmiech? [P] Wymień swoje trzy zalety [P] Co o mnie sądzisz? [P] Jak podoba Ci się pełnienie funkcji opiekuna? Jakie ma to plusy, a jakie minusy? [P] Cieszysz się, że w końcu dostałeś pytania ode mnie? [P] Lubisz denerwować Krystiana? [P] Napiszesz mi jeszcze jakiś liścik miłosny na lolu? [P] Kiedy ustawisz sobie nick z moim imieniem? [P] To prawda, że ustawiasz taki nick, bo uważasz, że moje imię jest bardziej męskie od Twojego? [P] Uśmiechasz się teraz? [P] Ile już odpowiadasz na pytania? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 [P] Siemka [P] Tęskniłeś? [P] Co tam mordeczko? [P] Co z twoją dziewczyną już z nią nie jesteś bo nie ogarniam... [P] Najładniejsza laska z forum? [P] Widziałem, że napiszesz Kasie [P] Dlaczego strażak ? [P] Co sobie o mnie myślałeś jak mnie poznawałeś ^^ [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? [P] Czy masz rodzeństwo? Młodsze, starsze? [P] Gdybyś miał do wyboru mieszkanie w wielkim mieście, albo na wsi, co byś wybrał? [P] Lubisz mnie? [P] W co lubisz grać na komputerze? [P] Jaki masz telefon? [P] Jesteś ze mną szczery ? ... [P] Lubisz zime czy tez wolisz lato? [P] Masz rodzine za granica? + Dla urozmaicenia "Co wolisz" Coca Cola/Pepsi: Długopis/ołówek: Światło włączone/wyłączone: Ciemny/jasny: McDonalds/KFC: Skittles/M&M's: Bogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) [P] Co tam BFF? [P] Jak to jest być ninją, która została "wyboostowana" na opiekuna w kilka dni po otrzymaniu okresu próbnego? [P] Czekałeś na moje pytania? [P] Fajne te lekcje biologii masz? XD [P] Czemu ta sieć? [P] Fajnie jest być opiekunem? [P] To uczymy się moda? [P] Ile będziesz mnie o to męczył^? [P] Chce ci się? [P] :ninja:? [P] Jakie inne sposoby na podryw kolega ci jeszcze przekazał? XD Edytowane 4 Listopada 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Czas do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi