Magiczny erO 67 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Nick:er0 ?Link do SS: -Wycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC]||| Zostales zbanowany!||| Nick: >Vnnam3D ?.||| IP: 83.168.96.25||| Steam ID: STEAM_ID_LAN||| Powod: Wrzuc screeny na forum||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy[CSC]-------------------------------------[CSC]Serwer:DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/5377.html Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 31 Października 2016 przez Magiczny erO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Może link do bana, cokolwiek? Więc tak. Ja ub nie mogę dać bo nie masz steama, a ban jest na to samo ip. Twoje jest zmienne więc zresetuj router i powinno być ok. /Jeżeli będzie już działać proszę o informację, że temat jest do zamknięcia. Edytowane 31 Października 2016 przez Lotos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ero nic nie odpisał, więc wydaje mi się, że może już grać. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi