Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Cześć, piszę ten temat do Was z prośbą o pomocną radę, chciałbym sobie w niedługim czasie sprawić lepszą kartę graficzną od mojej w cenie do ~350 zł, niestety nie mam tyle czasu co wcześniej i nie mogę swobodnie analizować i porównywać sprzętu jednego do drugiego, stąd też pytanie do Was, co byście polecili? Od razu zaznaczam, że komponent ma mieć przeznaczenie głównie do obsługi gier typu CS:GO (tak wiem nie gram, ale mniejsza), League of Legends, Path of Exile, etc etc. Czyli w nowsze i bardziej grywane tytuły. Karta pod to samo gniazdo co moja obecna Asus nVidia GeForce 210, czyli o ile pamięć mnie nie myli to PCI-16x Bardzo bym prosił o uzasadnienie swojego polecenia, bo na ślepo nie mam zamiaru brać, gdybym miał tak robić, to pierwszą lepszą z Allegro bym kupił. A i nie szukam rad pseudo-znawców typu "za 350 zł to ty nawet 60fps'ów nie wyciągniesz..." etc etc To na tyle, pozdrawiam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi