Amesdo 0 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 1.Twój Nick: Amesdo 2.Nick admina/gracza który zawinił: HapajKule 3.Admin/Gracz : HapajKule 4.Data i godzina: 15:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Nie posiadam, można użyć HLTV po tym jak sie zuploaduje/ 6.Opis sytuacji: Gram sobie na DR, jestem w TT i HapajKule pierwszy przeszedł mapę. Oczywiście czekałem już przy drzwiach i go zabiłem/ Wyszedłem przy tym poza ich obszar. Ze względu, iż te drzwi są podwójne więc chciałem wrócić ale się zamknęły i nie mogłem ich otworzyć, gdyż może zrobić to tylko CT. Więc zaczekałem aż kolejna osoba przyjdzie i je otworzy po czym mogłem do siebei wrócić. Dlaczego uważam ban za niesłuszny? Nie wykorzystałem tego, że byłem poza terytorium TT a HapajKule niczym dziecko dął mi bana po prostu bo szukał okazji. Mógł mnie zgładzić a nie banować na godzinę jeśli już. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zbanowany przez Admina: HapajKule[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wychodzisz z tt !'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:30881388'[AMXBans] Twoje IP: '78.9.116.76'[AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wyszedłeś z tt celowo jeszcze nie zdążyłem wejść a ty wybiegłes zabiłeś mnie po , czym czekałes na innych poza strefa tt -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Jak sam napisałeś wyszedłeś poza teren tt, czyli ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Skarga bezpodstawna.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi