rac0 39 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Imię: Jakub Wiek: 14 lat Kontakt: Forum,GG,Steam Twój nick na TS3: ツ ★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ mam dużo czasu na siedzenie na TS Na stanowisku Administratora jest mało osób. I ogarniam ts'a Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6-10 Ile czasu spędzasz na TS3: Nie da się określić 1-3 h dziennie niekiedy więcej jak mi się nudzi Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8-10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: dobre bo miałem kiedyś swojego ts'a Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): W trakcie Wymagania: Ukończone 16 lat - Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Wiem że nie ma rekrutacji i podanie zostanie odrzucone natychmiast ale warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wiem że nie ma rekrutacji i podanie zostanie odrzucone natychmiast ale warto spróbować. nie czaje tego, to po co piszesz to podanie xD Jestem na nie -wymagań nie spełniasz -na ts'ie jesteś bardzo rzadko -podanie nie przekonuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dorośnij, wtedy może złóż podanie :) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Piszesz do mnie wiadomość prywatną z pytaniem kiedy rekrutacja na admina będzie otwarta i czy w ogóle będzie. W odpowiedzi dostałeś informację m.in. o tym, że rekrutacja JEST ZAMKNIĘTA, a mimo to składasz podanie? Nie wiem co jest grane, nie wiem dlaczego bezpośrednie informowanie Ciebie o tym, że na razie nie ma co pisać podania, bo i tak nie zostanie wzięte pod uwagę nie wystarcza, bo Ty i tak robisz odwrotnie. W związku z tym, że najwidoczniej ignorujesz to, że jak głupia poświęcam czas na wyjaśnianie Ci wszystkiego prywatnie, póki co mogę Ci powiedzieć, że z mojej strony nie dostaniesz żadnego poparcia odnośnie Twojej kandydatury. Skoro umiejętność czytania ze zrozumieniem jest tak ciężka do pochłonięcia to ja już nie wiem jak to odbierać. Podanie oczywiście odrzucam i według mnie powinieneś dostać jakieś ostrzezenie od administracji forum, ponieważ Karol 9 października umieścił informację o tym, że rekrutacja jest zamknięta. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi